Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αλ Σαούντ είναι εδώ και θέλει τον ΠΑΟ!!!!

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες που ήθελαν τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, όχι μόνο να μην έχει αποσυρθεί για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και να ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Τελικά την Τρίτη (20/12) αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο δεν ήταν φήμες αυτά που ακούγονταν τις τελευταίες ώρες, αλλά η πραγματικότητα. Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας είναι εδώ και θέλει τον Παναθηναϊκό! Μέσω του γραμματέα του Μοχάμεντ Μπάσεμ, γνωστοποίησε πως εδώ και 3 εβδομάδες έχει πάψει να εκπροσωπείται από τον Βλάση Τσάκα και εξαπέλυσε επίθεση στον Ηρακλείωτη μάνατζερ για τις... μεθοδεύσεις του στην υπόθεση του deal! Μπάσεμ και Τσάκας αντάλλαξαν κατηγορίες ο ένας για τον άλλο...


"Δεν είναι εκπρόσωπός μας εδώ και 3 εβδομάδες"
Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ τον οποίο... τελείωσε εν μία νυκτί ο Βλάσης Τσάκας από το deal με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση να πάρει τον Παναθηναϊκό, αλλά εμφανίζεται έτοιμος για... πριγκιπική μονομαχία με το fund των Σαουδαράβων που έκαναν πρόταση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τις μετοχές του! Ο Πρίγκιπας, μέσω του γραμματέα του Μοχάμεντ Μπάσεμ επιτέθηκε στον Βλάση Τσάκα για τις... μεθοδεύσεις του στο deal και τόνισε ότι τον... εξαπάτησε!
"Εδώ και τρεις εβδομάδες η πλευρά του πρίγκιπα έχει διακόψει την εκπροσώπησή της με τον κ. Βλάση Τσάκα. Το τελικό MoU που υπογράφηκε δεν ήρθε ποτέ στα χέρια μας. Στείλαμε έγγραφα στον κ. Βαρδινογιάννη που δεν πήγαν ποτέ και μας έστειλε εκείνος έγγραφα και δεν τα παραλάβαμε ποτέ. Μάθαμε για τα πάντα όταν στείλαμε ευχές στον κ. Βαρδινογιάννη και δεν πήραμε καμία απάντηση. Τότε πήραμε απευθείας με την πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη και μάθαμε τα πάντα. Επίσης μας βοήθησε η πρεσβεία να καταλάβουμε τι έλεγε ο Τσάκας. Τίποτα απ' όσα υπόσχονταν δεν ήταν λόγια του πρίγκιπα. Του είχαμε πει να μην ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο γιατί θέλαμε να μεταφράσουμε κάποια πράγματα από τα ελληνικά αλλά εκείνος τον ξεκίνησε μόνος του", ανέφερε ο Μοχάμεντ Μπάσεμ.

"Στις 5 Ιανουαρίου ο Σουλτάν θα έρθει Ελλάδα"
Ο γραμματέας του Αλ Σαούντ έριξε στη συνέχεια και άλλη βόμβα: "Τα τελευταία 24ωρα είμαστε σε επαφή με τον δικηγόρο κ. Κυριακίδη και τον ενημερώσαμε ότι ενδιαφερόμαστε ακόμα για τον Παναθηναϊκό. Στις 5 Ιανουαρίου ο πρίγκιπας προγραμματίζει να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έχουμε ένα όνειρο και περιμένουμε να το πραγματοποιήσουμε"

Τσάκας: Ο Μπάσεμ είναι ένας απλός οδηγός!
Τι απαντά ο Βλάσης Τσάκας; Ο Ηρακλειώτης μάνατζερ επιτέθηκε στον Μοχάμεντ Μπάσεμ, λέγοντας: "Σε καμία περίπτωση δεν θα αντιπαρατεθώ με τον οποιοδήποτε ισχυρίζεται ότι είναι εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν. Ο κύριος Μπάσεμ μου είχε παρουσιαστεί και εμένα ως σύμβουλος. Η άγνοια όμως σε όλα τα πράγματα που αφορούσαν τη δουλειά και ο τρόπος αυτοπροβολής, μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι μόνο σύμβουλος δεν είναι.
Η έρευνα που ακολούθησε με βάση το διαβατήριο του, έδειξε ότι ήταν απλά ένας Ιορδανός υπήκοος, καταχωρημένος ως οδηγός στη Σαουδική Αραβία. Επί της ουσίας, τα προσωπικά οικονομικά οφέλη που εγώ αποκόμισα, ήταν όλα τα έξοδα που φορτώθηκα, γιατί ποτέ δεν έγινε κάποια κίνηση από την πλευρά του Πρίγκιπα για την κάλυψη των εξόδων που οι ίδιοι με τις εξουσιοδοτήσεις τους, παράγγειλαν. Τα στοιχεία μλούν από μόνα τους και καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται"!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=114556#ixzz1h6Aza5QQ



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου