Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η MetLife Alico στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS και την Κιβωτό του Κόσμου

Για άλλη μια χρονιά η MetLife Alico συνεχίζει τις δράσεις της στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης. Ετσι, κατά την περίοδο των εορτών, με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη από το ενδιαφέρον και την στήριξή μας, η Εταιρία προχώρησε στην ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS και της Κιβωτού του Κόσμου.

Τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και τα βοηθούν να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή. Αντίστοιχα, η Κιβωτός του Κόσμου μεριμνά για παιδιά που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, παρέχοντάς τους μια εστία στοργής και φροντίδας.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico στην Ελλάδα, «η ενεργός συμμετοχή όλων μας, ιδιαίτερα στο σημερινό περιβάλλον, είναι επιβεβλημένη και στο πλαίσιο αυτό η MetLife Alico, αντί της αποστολής εταιρικών δώρων, αποφάσισε να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση δύο φορέων που προσφέρουν ουσιαστικό έργο και δίνουν ελπίδα για το μέλλον».



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου