Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΜΙΑ: Γεμάτος μετάλλια επέστρεψε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ από το Νις της Σερβίας




Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε το αγωνιστικό τμήμα της κολυμβητικής ομάδας του Πρωτέα Λαμίας στη διεθνή κολυμβητική συνάντηση XX IM Saint Nicholas .
Οι αγώνες έγιναν στο κολυμβητήριο (50m) της πόλης Νις της Σερβίας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2011 σε δύο αγωνιστικές ημέρες. Το πρωί οι προκριματικοί και το απόγευμα οι τελικοί. Η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Οι κολυμβητές του Πρωτέα κατέκτησαν συνολικά 34 μετάλλια (12 χρυσά, 12 ασημένια και 10 χάλκινα). Ήταν οι πρώτοι αγώνες που συμμετείχαν οι κολυμβητές του συλλόγου τη φετινή κολυμβητική περίοδο. Ο στόχος τους, που ήταν η πολύ καλή παρουσία, η είσοδος στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, τα μετάλλια καθώς και η επίτευξη χρόνων που θα είναι μέσα στα όρια για τη συμμετοχή τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα επετεύχθη και μάλιστα πολύ καλά. Γιατί, εκτός από τα μετάλλια που κατέκτησαν, κατάφεραν να περάσουν σε 28 τελικούς και να πετύχουν και 28 όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Οι επιδόσεις των κολυμβητών της ομάδας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο κολυμβητήριο, στο σωστό προγραμματισμό καθώς και στη σκληρή προσπάθεια προπονητή και αθλητών.

Είναι η πρώτη φορά που σύσσωμη η ομάδα πήγε στο εξωτερικό για να πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνες. Η αποστολή αποτελούνταν από 11 αθλήτριες (Ελένη Αδάμ, Ιωάννα Αδάμ, Κωνσταντίνα Αλογοσκούφη, Σουζάνα -Μαρία Γεωργούση, Παναγιώτα Γεωργούση, Βασιλική Γρίβα, Βιολέτα Καλύβα, Βασιλική Μπράζα, Παναγιώτα Παναγοπούλου, Ρουμπίνη Παπανάγνου, Βασιλική Σαπούνη) και 4 αθλητές (Χρήστος Αντωνίου, Θωμάς Γουργιώτης, Σωτήρης Κυροδήμος, Κωνσταντίνος Μπράζας).

Στην αποστολή συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Χαντζηπαυλίδης που φέτος αγωνίζεται με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά, προπονείται όμως με την ομάδα του Πρωτέα. Η εμφάνιση του Λαμιώτη κολυμβητή υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Πρωτέα ήταν εκπληκτική. Ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος αθλητής των αγώνων. Πέρασε σε όλους τους τελικούς των αγωνισμάτων που συμμετείχε κατακτώντας συνολικά 7 μετάλλια.

Στη διεθνή αυτή συνάντηση συμμετείχαν 56 ομάδες από 6 χώρες με 508 συνολικά αθλητές και αθλήτριες. Στον πίνακα των μεταλλίων στους τελικούς ο Πρωτέας βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Για τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα των αγώνων πατήστε εδώ.

πηγη  http://www.lamiareport.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου