Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ και Club Hotel & Spa Montana


 Αγώνας δρόμου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της...
Αλλαγή σελίδας για την πολύπαθη "Πολυκλινική Λαμίας". Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περισσότερο από ένα χρόνο με την "Alpha Bank", στην οποία είχε περιέλθει η κυριότητα της Πολυκλινικής, η οικογένεια Μίνου Γατένιου την αγόρασε τελικά και το αμέσως προσεχές διάστημα θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί.

Όλα θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, προσανατολίζεται να αλλάξει ακόμα και το όνομα, αφού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα όσα αρνητικά κουβαλάει από το παρελθόν. <<Δεν θέλω να έχω καμία σχέση και καμία σύνδεση με οτιδήποτε έχει σχέση με το παρελθόν...>>, είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Ημέρα" ο κ. Μίνος Γατένιος.

Ίσως για πολλούς η επένδυση και το όλο εγχείρημα στη παρούσα συγκυρία να φαίνεται παρακινδυνευμένο, ωστόσο για την οικογένεια Γατένιου ο χώρος της υγείας δεν είναι άγνωστος. Ήδη έχουν αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με άλλες κλινικές εντός και εκτός Ελλάδος. Επίσης στον όμιλο των επιχειρήσεων της οικογένειας υπάρχουν και κέντρα φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων.

Εκτός από τον κλάδο της Υγείας, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Γατένιου, επεκτείνονται στον χώρο των κατασκευών και στο χώρο του real estate, στον τουρισμό, την παροχή υπηρεσιών και το εμπόριο. Το ξεκίνημα έγινε με την εταιρεία "Mister Baby" που δραστηριοποιείται στον χώρο των παιδικών ειδών και διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο στόχος είναι να λειτουργήσει όσο πιο σύντομα γίνεται η Πολυκλινική, ωστόσο πρέπει να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια. <<Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να λειτουργήσουμε άμεσα. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλή ποιότητα παροχής υγείας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και η κλινική να είναι προσιτή σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής>>, δηλώνει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.



ΠΗΓΗ   http://www.lamiareport.gr

Αλλαξε χέρια τελικά το Club Hotel & Spa Montana, στην Ευρυτανία

 Ολοκληρώθηκε τελικά η μεταβίβαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Club Hotel & Spa Montana, στην Ευρυτανία, από την οικογένεια του αρχιτέκτονα Αλκη Στραγάλη στην οικογένεια του επιχειρηματία Αβραάμ Γατένιου. Ηδη η αλλαγή ιδιοκτησίας «αποτυπώνεται» στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο στις 18 Φεβρουαρίου, όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Ευρυτανικός Παλμός», καταχωρούνται τα πρακτικά γενικής συνέλευσης και ΔΣ της εταιρείας Μοντάνα Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικές Επιχειρήσεις και Hotel Club Montana AE, που δείχνουν την εκλογή νέου ΔΣ, με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Αβραάμ Γατένιο έμπορο, κάτοικο Λάρισας, αντιπρόεδρο τον κ. Βιτάλ Γατένιου του Αβραάμ και μέλος την κυρία Λουίζα Γατένιου, επίσης κάτοικοι Λάρισας.
ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του αγοραστή έχει ήδη παρουσία στον τουριστικό χώρο, με το ξενοδοχείο «Ionian Blue Spa» στη Λευκάδα, που αγόρασε το 2007. Η οικογένεια Μίνου (Αβραάμ) Γατένιου (με τα παιδιά Βιτάλ και Λουίζα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο) ξεκίνησε με την εταιρεία Mister Baby που δραστηριοποιείται στον χώρο των παιδικών ειδών και διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησε η δημιουργία ενός ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και του real estate. Διαθέτει, επίσης, κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων στη Λάρισα και τη Λαμία, δύο ψυχιατρικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη, καθώς και δύο πολυκλινικές σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Το Montana ιδρύθηκε από τον αρχιτέκτονα κ. Αλκη Στραγάλη το 1989, ενώ το 2006 προστέθηκε και το Spa. Ο κ. Στραγάλης διοίκησε το ξενοδοχείο με τη σύζυγό του Ιωάννα Ταρσή – Στραγάλη και τον γιο του Ιωάννη Υβ Στραγάλη, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία χειμερινού τουρισμού στη χώρα. Το 5 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε ύψωμα 1,5 χλμ. από το Καρπενήσι στον δρόμο προς το χιονοδρομικό, με πανοραμική θέα στην κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη. Διαθέτει 133 δωμάτια standard, superior και σουίτες, 3 εστιατόρια, snack bar, σαλόνια με τζάκια, αίθουσες παιχνιδιών, 2 θερμαινόμενες πισίνες (εσωτερική και εξωτερική), υπερσύγχρονο κέντρο Health & Spa, παιδική χαρά, κλειστό γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, συνεδριακό κέντρο, κ.ά.

 

ΠΗΓΗ   http://www.heraklion-hotels.gr/

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου