Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο ετήσιος  χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο «Κτήμα Πασιάκου» στη Λαμία.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μιας και παρευρέθηκαν πάνω από 1.100 άτομα, τα οποία «χόρτασαν» από το πλούσιο μενού που περιείχε σαλάτες, τυριά, αλοιφές, κυρίως πιάτο, τηγανιά, γιαούρτι, ψητά Πετρωτού, γλυκά από τους ζαχαροπλάστες μας κ.κ. Ζιάκα Νικ. και Αναστασίου Νικ. και για τις πρωινές ώρες γίδα βραστή.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των τριών χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, χορεύοντας χορούς από Ρούμελη, Μακεδονία και Ήπειρο, χορευτικά τα οποία επιμελήθηκε άψογα ο δάσκαλος κ. Πολίτης Γιώργος και εν συνεχεία τιμήθηκαν οι παλαιότεροι δάσκαλοι των χορευτικών τμημάτων, οι κύριοι Καλαθάς Κων. και Πύργος Αθαν. καθώς και ο κιθαρίστας της ορχήστρας και μουσικοσυνθέτης κ. Πίτσος Κων. για την πολυετή προσφορά του στο δημοτικό τραγούδι.



Η
ορχήστρα, η οποία αποτελούνταν από τους: Βελισσάρη Γ., Αθανασίου Παγώνα, Τσαλάγκα Στ., Χαλιλόπουλο Θαν., Τζιχάνη Μιχ., Πίτσο Κων., Ρούπα Γ. και Κουσουρή Ανδ. κράτησε το γλέντι και τον κόσμο μέχρι τις 08:30 το πρωί, αφήνοντας σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φιλική συμμετοχή στο  γλέντι είχε και ο ανερχόμενος  και πολλά υποσχόμενος  κλαρινίστας Κουτής Δημήτρης.

Συγχαρητήρια  στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού τόσο για τη διατήρηση και διαιώνιση της παράδοσης, όσο και για τις άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις του, που τον τελευταίο καιρό διαδέχεται η μια την άλλη.

http://www.lamiareport.gr
 
 
περισσότερες φωτογραφίες στο   http://domokos-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_31.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου