Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Interamerican: Προσφορά οχήματος στη “Γραμμή Ζωής”

Σταθερά συνδεδεμένη με τη «Γραμμή Ζωής», τη ΜΚΟ για τη στήριξη της τρίτης ηλικίας, είναι η Interamerican, που μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τη χορηγική της συνδρομή με αναδοχή ηλικιωμένων, προσφορά συσκευών για την επικοινωνία τους με το Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων, αλλά και για άλλες πρωτοβουλίες της ΜΚΟ.


Πρόσφατα, η Interamerican προσέφερε στη «Γραμμή Ζωής» ένα όχημα τύπου van για τις μεταφορικές ανάγκες της oργάνωσης, μετασκευασμένο κατάλληλα, από τον στόλο των οχημάτων προσωπικής βοήθειας της εταιρείας. Η υποστηρικτική σχέση που έχει αναπτύξει η Interamerican με τη «Γραμμή Ζωής» εγγράφεται στο εταιρικό πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής».
Η «Γραμμή Ζωής», που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συντροφιά, φροντίδα και ασφάλεια σε μοναχικούς ηλικιωμένους, λειτουργεί από το 2009 το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων, έχοντας πραγματοποιήσει το πρώτο σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη ουσιαστικής υποστήριξης της τρίτης ηλικίας. Η δραστηριότητα της οργάνωσης περιορίζεται προς το παρόν στην Αττική (97%) με παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε ηλικιωμένους, βοήθειας και εξυπηρέτησης στις καθημερινές τους ανάγκες, συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσιών, υπενθύμιση λήψης φαρμάκων κ.ά. και στόχος είναι το πρόγραμμα υποστήριξης ηλικιωμένων να αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα.
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την παράδοση του οχήματος από στελέχη της  Interamerican  (Γ. Ρούντος, Γ. Σκαρμούτσος, Χ. Ελευθερίου) στους ανθρώπους της «Γραμμής Ζωής» (Γ. Κουρούκλης, Π. Κολύρη).


ΠΗΓΗ   http://www.insurancedaily.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου