Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το γιαούρτι της ΦΑΓΕ στο γεύμα του Ομπάμα

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΕΡΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΟΜΠΑΜΑ
Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Καθώς η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές με την ορκωμοσία του Μπάρακ Ομπάμα...
έγινε γνωστό ότι το ελληνικό γιαούρτι θα δώσει το παρών αυτή τη σημαντική ημέρα!

Πιο συγκεκριμένα, το ελληνικό γιαούρτι ΦΑΓΕ, που παράγεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Johnstown, θα βρίσκεται στο τραπέζι του πρωινού του αμερικανού προέδρου, τόσο στην κλασική του γεύση, όσο και ενισχυμένο με βανίλια. Θα συνοδεύεται από φρούτα και γκρανόλα και θα προσφερθεί στην οικογένεια του Ομπάμα, αλλα και του αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν.




ΠΗΓΗ    http://tsiliadoros.blogspot.gr




Γιαούρτι της ΦΑΓΕ θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων το γεύμα του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα την ημέρα της ορκωμοσίας του στο Καπιτώλιο.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο γερουσιαστής Τσακ Σούμερ, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Johnstown, ανακοίνωσε ότι το γιαούρτι της εταιρείας θα σερβιριστεί στο γεύμα που θα λάβει ο πρόεδρος την ημέρα της ορκωμοσίας, ενώ ο ίδιος ο γερουσιαστής δήλωσε ενθουσιασμένος από το προϊόν.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι και οι εκπρόσωποι της ΦΑΓΕ με τον διευθυντή marketing Russell Evans, να δηλώνει «είναι πραγματική τιμή για εμάς. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι οι οικογένειες Ομπάμα και Μπάιντεν αλλά και οι επισκέπτες τους να το απολαύσουν».

Εκτός από τα γιαούρτια της ΦΑΓΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal το οποίο επικαλείται δηλώσεις του Γερουσιαστή Charles Schumer θα υπάρχουν και γιαούρτι του Chobani του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της ΦΑΓΕ σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.



ΠΗΓΗ   http://www.inews.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου