Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Χρηματικά βραβεία σε δεκατέσσερις (14) πρωτεύσαντες φοιτητές και φοιτήτριες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρηματικά βραβεία σε δεκατέσσερις (14) πρωτεύσαντες φοιτητές και φοιτήτριες πολυτέκνων οικογενειών της Φθιώτιδος κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις στις Ανώτατες Σχολές απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος κατά τη διάρκεια τελετής στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία, αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ναό του συγκροτήματος του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ.
Επιδίδοντας τα βραβεία ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι η χειρονομία αυτή της Εκκλησίας ενισχύει ηθικά και οικονομικά τους επιμελείς φοιτητές, αλλά κυρίως στηρίζει την πολύτεκνη οικογένεια, που είναι η ελπίδα της Ελλάδος.
Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος αποδίδουσα ιδιαίτερη σημασία στην οικονομική ενίσχυση των οικογενειών, που σπουδάζουν παιδιά, κατά τις ημέρες των εορτών μέχρι τώρα έχει ενισχύσει οικονομικά 64 σπουδαστές και ακολουθούν οι φοιτητές των ιερατικών οικογενειών και οι επιτυχόντες του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας, οι οποίοι θα βραβευθούν κατά την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου