Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νέα πολιτική τιμών από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ορίζεται νέα πολιτική τιμών και εκπτώσεις που βασίζεται σε μεγάλες εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων με ισχύ από τη Δευτέρα 22/10/2012

Δείτε την ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:

1) Καθιερώνουμε –ως ειδική προσφορά περιορισμένης διάρκειας- «λαϊκό δρομολόγιο», στο οποίο, όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως ιδιότητας ή άλλων προϋποθέσεων, θα πληρώνουν το ελάχιστο εισιτήριο των 21 ευρώ, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση.
Η μειωμένη αυτή τιμή θα ισχύει για το δρομολόγιο των 16.30 μμ, από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και επίσης, των 16.30 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Η τιμή είναι καθολική, δεν ισχύουν φυσικά άλλες εκπτώσεις και ισχύει μόνο για τον περιορισμένο αριθμό των θέσεων του συγκεκριμένου δρομολογίου και μόνο για απλή μετάβαση. Δεν εκδίδονται εισιτήρια με επιστροφή, στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.
2) Μειώνουμε την τιμή κανονικού εισιτηρίου απλής μετάβασης , από 42 ευρώ στα 39 και την τιμή του κανονικού εισιτηρίου με επιστροφή, από τα 65 ευρώ, στα 59.
3) Εντάσσουμε στην κατηγορία της δεύτερης ζώνης εισιτηρίων («φοιτητικά») και την κατηγορία των ανέργων και τα άτομα άνω των 60 ετών (γεννηθέντες το 1952 ή νωρίτερα). Έτσι, φοιτητές, σπουδαστές, άνεργοι και άτομα άνω των 60 ετών, θα πληρώνουν πλέον 30 ευρώ για απλή μετάβαση και 45 ευρώ για επιστροφή. Η εξακρίβωση των προϋποθέσεων θα γίνεται με τα νομιμοποιητικά έγγραφα, δηλαδή φοιτητικό «πάσο» σε ισχύ, δελτίο ανέργου σε ισχύ, αστυνομική ταυτότητα από την οποία διακριβώνεται η ηλικία.
4) Εντάσσουμε στην κατηγορία της δεύτερης ζώνης εισιτηρίων («φοιτητικά») και την κατηγορία των «ενστόλων», των υπηρετούντων δηλαδή στον ελληνικό στρατό και στα σώματα ασφαλείας (στρατιώτες, υπαξιωματικοί, αξιωματικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, αεροπόροι, αγροφύλακες όλων των βαθμών), οι οποίοι με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας θα πληρώνουν πλέον 30 ευρώ για απλή μετάβαση και 45 ευρώ για επιστροφή, αντί για 42 και 65 (έκπτωση 29% και 31% αντίστοιχα)
5) Εντάσσουμε στην Γ’ κατηγορία εισιτηρίου («μισό») το προσωπικό του Ο.Α.Σ.Θ., τους τρίτεκνους και τα παιδιά μέχρι 12 ετών (γεννηθέντες το 2000 και έπειτα), που μέχρι τώρα δεν δικαιούταν καμία έκπτωση. Έτσι, Ατομα με Ειδικές Αναγκες (ΑΜΕΑ) και συνοδοί αυτών, ανάπηροι κάτοχοι δελτίου αναπηρίας άνω του 67%, πολύτεκνοι, αλλά και τρίτεκνοι και εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. θα πληρώνουν 21 ευρώ για απλή μετάβαση και 42 για επιστροφή.
6) Εξασφαλίσαμε έκπτωση 20% στα καταστήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στα οποία κάνουν στάση τα λεωφορεία μας, για τα είδη άμεσης κατανάλωσης (καφέδες, αναψυκτικά, φαγητό).
Με τις γενναίες αυτές μειώσεις, που αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας, που μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, η εταιρεία μας, προσφέρει μεσοσταθμικά εκπτώσεις ύψους 42% της βασικής τιμής εισιτηρίου, όπως ορίζεται από τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, αναγνωρίζοντας τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, στο επιβατικό μας κοινό.
Ενημερώνουμε τους επιβάτες, ότι οι προσφορές αυτές εναπόκεινται στην ελεύθερη βούληση της εταιρείας να ανακληθούν οποτεδήποτε κριθεί σκόπιμο, αναλόγως των παραγόντων που διαμορφώνουν το κόστος (τιμή πετρελαίου κίνησης κ.λ.π.)
Υπενθυμίζουμε, ότι η εταιρεία απορρόφησε τα προηγούμενα έτη, όλες τις αυξήσεις ΦΠΑ, διοδίων και λοιπών φόρων, διατηρώντας σταθερή την τιμή του εισιτηρίου.
Έτσι, σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πολύ χαμηλές τιμές, ακόμη και 21 ευρώ για μια απόσταση 508 χιλιομέτρων, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του στόλου, την παροχή δωρεάν wi-fi σε όλα τα λεωφορεία, την ολοκλήρωση της τηλεματικής, ώστε όσοι βρίσκονται στα πρακτορεία μας, να βλέπουν πού βρίσκεται το λεωφορείο που περιμένουν και δεκάδες άλλες δράσεις, σε όφελος του επιβατικού κοινού, που εμπιστεύεται την εταιρεία μας, εδώ και 61 χρόνια.
Δωρεάν wi-fi για πάντα σε όλα τα λεωφορεία της "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε."
Όπως ανέφερε η εταιρεία σε προηγούμενο δελτίο τύπου της, προσφέρει σε όλα τα λεωφορεία της στη γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω wi-fi routers που είναι εγκατεστημένοι μέσα στα λεωφορεία της
Τηλεματική και οθόνες πληροφόρησης στα πρακτορεία
Στα πρακτορεία της εταιρείας έχουν εγκατασταθεί οθόνες, που απεικονίζουν το γεωγραφικό στίγμα των λεωφορείων, αναγράφοντας την ώρα που ξεκίνησαν από την αφετηρία και το σημείο στο οποίο βρίσκονται κάθε δευτερόλεπτο.
Έτσι, οι επιβάτες που βρίσκονται στις αίθουσες αναμονής, βλέπουν που βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τι ώρα θα φτάσουν!
Ωραία πράγματα από την εταιρεία της Θεσσαλονίκης και μακάρι να βρουν μιμητές....


http://taxalia.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου