Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Δ ΕΘΝΙΚΗ - Δ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28/10/2012

Α.Ε. Λεονταρίου - Αχιλλέας Δομοκού 1-2
Το άγχος της πρώτης εμφάνισης σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων φαίνεται ότι επέδρασε αρνητικά στην εμφάνιση του Λεονταρίου που ηττήθηκε με 1-2 από τον Αχιλλέα Δομοκού. Η ομάδα του Δομοκού εκμεταλλεύθηκε την νωθρότητα με την οποία μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα και σε συνδυασμό με την υπόδειξη του διαιτητή της αναμέτρησης για πέναλτι σε χέρι αμυνομένου (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι για την υπόδειξη) πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5' με τον Χανή.
Το γρήγορο γκολ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να αμύνονται επιφορτισμένοι κυρίως στο να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα. Λίγοι οι χώροι για την ομάδα του Λεονταρίου που θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί και σε συνδυασμό με τον δυνατό άνεμο έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Α.Ε.Λ.
Ο Αναγνωστόπουλος δημιούργησε ότι καλύτερο επιθετικά για το Λεοντάρι στο α' μέρος ενώ στο β' ημίχρονο είχαμε 3-4 καλές στιγμές για το Λεοντάρι με κύριους εκφραστές τους Τσιώλη και Αρσενίδη χωρίς όμως και πάλι να έχουμε την μεγάλη φάση. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Καυκιά για να έρθει λίγο πριν την συμπλήρωση τον 90' ο Καρατζόγλου να μειώσει σε 1-2 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το πρώτο τέρμα της ομάδας του στην κατηγορία.
Α.Ε. Λεονταρίου : Σκούρας, Ζαραμπούκας, Καρατέλιος (80' Τριανταφύλλου), Παπαμαργαρίτης, Μπαϊρακτάρης, Αρσενίδης, Καλιακούδας (46' Μπαντής), Τσιώλης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζόγλου, Διπλάρης (60' Τσιάκος).
Αχιλλέας Δομοκού: Κουτσούμπας, Φραταράκος, Λέντας Δ., Γουργιώτης, Τσούκαλος, Λιασίδης, Κουτσούκος, Παπαιωάννου Χρ., Λέντας Ν, Χανής, Παπαπαιωάννου Χρ.

Μοιρασμένος αγώνας έγινε στη Λαμία με την τοπική ομάδα ωστόσο να παίρνει ξανά (είχε προηγηθεί ο αγώνας στην Ελασσόνα) τη νίκη με τον ίδιο τρόπο και με σκόρερ τον Μπενίσκο. Στην Γραβιά ο Ανδρούτσος βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κρίτσα αλλά αντέδρασε άμεσα ισοφαρίζοντας με τον Παπαευθυμίου και παίρνωντας τελικά τη νίκη στο β' μέρος με γκολ του Νάσιου. Χωρίς γκολ ο αγώνας του Αμπελωνιακού με τον Ρήγα Φεραίο με τους γηπεδούχους να μην θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα έκπληξη.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Ανδρούτσος Γραβιάς - Π.Ο. Ελασσόνα 2-1
Λαμία - Δωτιέας Αγιάς 1-0
Αίολος Καρπενησίου - Α.Ο. Καρδίτσα 0-2
Α.Ε. Λεονταρίου - Αχιλλέας Δομοκού 1-2
Αμπελωνιακός - Ρήγας Φεραίος 0-0
Ρεπό: Πυργετός 


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Π.Ο. Ελασσόνα - Δωτιέας Αγιάς
Πυργετός  - Ανδρούτσος Γραβιάς
Α.Ο. Καρδίτσα - Λαμία
Αμπελωνιακός - Αίολος Καρπενησίου
Ρήγας Φεραίος - Α.Ε. Λεονταρίου
Ρεπό: Αχιλλέας Δομοκού
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου