Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Το τελευταίο επεισόδιο από ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ για το "100"

Σειρά ντοκιμαντέρ 13 επεισοδίων που καταγράφει τη ζωή στις ελληνικές πόλεις στον καιρό της κρίσης, μέσα από τις ιστορίες των χώρων και των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτούς.
Κάθε επεισόδιο διαδραματίζεται σε έναν συγκεκριμένο χώρο, π.χ. σε ένα μαγαζί, ένα περίπτερο, ένα νοσοκομείο, μια στοά, μια πλατεία, κλπ. με πρωταγωνιστές τους κατοίκους ή τακτικούς θαμώνες αυτού του χώρου. Η κάμερα αποτυπώνει την πραγματικότητα χωρίς σχόλια και συνεντεύξεις, μέσα
από την αυθόρμητη συμπεριφορά των ανθρώπων, έτσι ώστε να αποδίδει με τον πιο άμεσο τρόπο τη σύγχρονη αστική πραγματικότητα.

Τη σειρά υπογράφουν 14 διαφορετικοί σκηνοθέτες, η Κατερίνα Πατρώνη, ο Ηλίας Γιαννακάκης, η Εύα Στεφανή, ο Γιάννης Μισουρίδης, ο Αλέξανδρος Παπανικολάου, η Έμιλυ Γιαννούκου, ο Ηλίας Δημητρίου, ο Άγγελος Κοβότσος, η Νατάσα Ξυδή, η Καλλιόπη Λεγάκη, ο Σταύρος Ψυλλάκης, ο Χρόνης Θεοχάρης, ο Μάρκος Γκαστίν και η Μαριάννα Οικονόμου.

Δείτε σήμερα: "100 (Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 173, ΑΘΗΝΑ) (τελευταίο)"
Eπεισόδιο 13
Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, ως παρατηρητήριο της κοινωνίας.
 Εάν δεν ανοίγει  το βίντεο αμέσως μετά ή στα ΠΟΛΥΜΕΣΑ δείτε απευθείας στην πηγή    http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/4984-100-%28L-ALEXA%CE%9DDRAS-173,-AThH%CE%9DA%29-%28teleytaio%29-06-06-2012.html#.UHkCd67txjW 

http://www.bloko.gr 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου