Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Νέα δημοσκόπηση-κόλαφος για το ΠΑΣΟΚ - Εισοδος στη Βουλή για τη Χρυσή Αυγή


Την πλήρη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει νέα έρευνα της Public Issue για τον ΣΚΑΪ.
Η έρευνα εμφανίζει τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή αναποφάσιστων, να φτάνει στο 31%.
Ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερα του Φωτη Κουβέλη με 18% και στη συνέχεια το ΚΚΕ με 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12% και το ΠΑΣΟΚ με 8%, ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 5%, Οικολόγοι Πράσινοι 3,5%, Χρυσή Αυγή 3%. Εκτός, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%. Η αποχή κινείται στο 30%.
Πλέον δημοφιλής ο Φώτης Κουβέλης με 56% και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας με 41%, ο Αντώνης Σαμαράς με 31%, η Αλέκα Παπαρήγα με 27%, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με 25%, η Ντόρα Μπακογιάννη με 19% και τελευταίος ο Γιώργος Παπανδρέου με 9%.
Όσο για την κυβέρνηση Παπαδήμου, το συντριπτικό ποσοστό των ερωτηθέντων (91%) είναι δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης συνεργασίας.
Αναφορικά με την ανάγκη διεξαγωγής των εκλογών, το 58% θεωρεί ότι μάλλον χρειάζονται, έναντι του 38% που θεωρεί ότι μάλλον δεν χρειάζονται.
Σχετικά με την επιστροφή στη δραχμή, το 70% θεωρεί ότι τα πράγματα θα είναι μάλλον χειρότερα, αντίθετα με το 15% μάλλον καλύτερα.
Πρόκειται για την χειρότερη δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας σε μια συγκυρία εξαιρετικά κρίσιμη για το ΠΑΣΟΚ και την κοινοβουλευτική του ομάδα που θα κληθει να στηρίξει σκληρά μέτρα.


Read more: http://www.seleo.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου