Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΛΟΣ: 1η έκθεση αγωνιστικού αυτοκινήτου 19/2/2012


Το Liberta espresso bar και το autoracing.gr σας προσκαλούν στην πρώτη έκθεση αγωνιστικού αυτοκινήτου στον Βόλο την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ελάτε στην πλατεία Ελευθερίας όπου και θα πραγματοποιηθεί η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.
Μετά το ράλι Κένταυρος,την ανάβαση Πορταριάς αλλά και το ράλι σπριντ Όθρυς και πριν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν του 2012,όπου τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα διασκορπιστούν σε αγώνες ανά την Ελλάδα διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον νομό μας συγκεντρώνονται για πρώτη φορά με αφορμή όχι έναν αγώνα αλλά μια έκθεση.Ελάτε να τα δείτε από κοντά αλλά και να γνωρίσετε με τους ανθρώπους που τα οδηγούν.Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρχει ζωντανή εκπομπή από την απόλυτη αθλητική συχνότητα της πόλης Sport Fm 89,5 ενώ στον χώρο του Liberta Espresso Bar θα προβάλλονται στιγμιότυπα από τους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν.

Η εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και με την υποστήριξη της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου.



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου