Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο NOBACCO!!!!


Το ηλεκτρονικο τσιγαρο (e-cigarette) NOBACCO οδηγείται από τη σύγχρονη μικροηλεκτρονική τεχνολογία.

Το πραγματικό σώμα του τσιγάρoυ είναι μια ενσωματωμένη κατασκευή αποτελούμενη από το φίλτρο, μια αίθουσα διάσπασης σε άτομα, ένας έξυπνος ελεγκτής τσιπ και μια μπαταρία λιθίου.

Στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει ένας λειτουργών δείκτης που ανάβει λίγο, όταν χρησιμοποιείται, όπως ένα πραγματικό τσιγάρο. Το πιο ενδιαφέρον μέρος όμως, του ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-cigarette) NOBACCO, είναι ο χώρος διάσπασης σε άτομα. Είναι εκεί όπου η μαγεία συμβαίνει και αυτό το μέρος της συσκευής είναι αρμόδιο για τη δημιουργία του ατμού, παρόμοιου με τον καπνό ενός πραγματικού τσιγάρου. Αυτός ο ατμός είναι αποτέλεσμα της διάλυσης της νικοτίνης, η οποία βρίσκεται στο φίλτρο.
Αυτό είναι που παράγει τον ατμό, ο οποίος όταν εισπνέεται δίνει στο χρήστη ό,τι οι καπνιστές αναζητούν, αλλά χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες του παραδοσιακού καπνού.

 Κατά την χρησιμοποίηση του ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-cigarette) NOBACCO, η κίνηση της εισπνοής και η εικόνα του καπνού είναι αυτά που παράγουν την ικανοποίηση που οι παραδοσιακοί καπνιστές επιδιώκουν, και ο μιμούμενος καπνός που εκπέμπεται είναι στην πραγματικότητα μια υδρονέφωση ατμού που εξατμίζεται ακίνδυνα στον αέρα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο (e-cigarette) NOBACCO χρησιμοποιεί την ίδια διαδικασία όπως στο παραδοσιακό κάπνισμα. Μοιάζει, έχει την αίσθηση όπως και την γεύση ενός πραγματικού τσιγάρου και προσφέρει όλη την ευχαρίστηση του καπνίσματος, χωρίς όλα τα προβλήματα του.

 Το μυστικό που κάνει το ηλεκτρονικο τσιγαρο (e-cigarette)  NOBACCO καλύτερο από το παραδοσιακό κάπνισμα, βρίσκεται μέσα σε αυτό το επαναστατικό προϊόν.


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο (e-cigarette) NOBACCO διαθέτει φίλτρο που αλλάζει και το οποίο είναι γεμάτο με υγρό μείγμα νικοτίνης.

Όταν ο χρήστης εισπνέει, όπως θα εισέπνεε, καπνίζοντας, η ροή του αέρα εντοπίζεται από έναν αισθητήρα και ένας μικροϋπολογιστής ενεργοποιεί έναν ψεκαστήρα ο οποίος ενσταλάζει μικροσκοπικές σταγόνες του υγρού μέσα στον αέρα, παράγοντας ατμό τον οποίο εισπνέει ο καπνιστής.

Η προσθήκη της προπυλενογλυκόλης στο υγρό κάνει τον ατμό της συσκευής να μοιάζει πολύ με τον καπνό που βγάζει ένα τσιγάρο όταν καίγεται.


 Το ηλεκτρονικό τσιγαρο (e-cigarette) NOBACCO, όχι μόνο μοιάζει με τσιγάρο καπνού, αλλά και ο χρήστης νιώθει πως καπνίζει τσιγάρο (ακόμη και η θερμοκρασία που αναπτύσσει η συσκευή είναι ίδια με αυτή του τσιγάρου όταν καίγεται), χωρίς ωστόσο να βλάπτει την υγεία του.
 


 NOBACCO Hybrid (Black)



Το ηλεκτρονικό τσιγάρο "Hybrid " είναι το νέο, αποκλειστικό για την Ελλάδα, μοντέλο της ΝΟBACCO και φέρνει νέες καινοτομίες στο χώρο του ηλεκτρονικού ατμίσματος.
Οι ολοκαίνουργιες μπαταρίες 2ης γενιάς του ηλεκτρονικού τσιγάρου  NOBACCO "Hybridείναι εξ'ολοκλήρου αυτόματες και δεν χρειάζονται κανένα μπουτόν ενεργοποίησης, για να λειτουργήσουν.(Χωρίς τις ενοχλητικές ευαισθησίες των Κλασικών αυτόματων μπαταριών) Έτσι λοιπόν μπορείτε να απολαμβάνετε την συσκευή σας με το στυλ ατμίσματος που σας ταιριάζει, κρατώντας την όπως επιθυμείτε, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να αναζητάτε κάποιο  κουμπί, κάθε φορά που θέλετε να εισπνεύσετε. Αυτό από μόνο του σημαίνει «ελευθερία κινήσεων».
Το NOBACCO "Hybrid" έρχεται με αυτόματες μπαταρίες650 mAh ή 1100 mAh, που προσφέρουν περισσότερες ώρες αυτονομίας, από τις αντίστοιχες χειροκίνητες, που μέχρι τώρα (ίσως) γνωρίζατε.
Το σύστημα ατμοποίησης του ηλεκτρονικού τσιγάρουNOBACCO "Hybrid" στηρίζεται στην γενικότερη φιλοσοφία του ενιαίου φίλτρου με ατμοποιητή, γνωστού ωςCartomizer, με τα παρακάτω όμως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα μέχρι σήμερα γνωστά προϊόντα:
Μοναδικό και πρωτοποριακό σύστημα κατασκευής Διπλών πηνίων (Dual Coils)
Χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης ml (1200 εισπνοές), χωρίς την ανάγκη χρήσης σύριγγας για την αναπλήρωση.  Βγάζετε το επιστόμιο (πιπάκι) και γεμίζετε το "Hybrid" με το μπουκαλάκι του αγαπημένου σας υγρού. Επανατοποθετείτε το επιστόμιο και απολαμβάνετε.
Τόσο απλά!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο  NOBACCO "Hybrid" είναι τελικά, ένα αξιόπιστο εργαλείο παραγωγής ατμού, δυνατού χτυπήματος και καθαρής γεύσης.

Tο σετ περιλαμβάνει:
α.  2 αυτόνομες συσκευές NOBACCO "Hybrid "
β.  1 USB φορτιστή.
γ.  1 USB μετατροπέα (adaptor) οικιακού ρεύματος

δ.  Οδηγίες χρήσης.
*Προσοχή: Όταν γεμίζετε το Atomizer με υγρό αναπλήρωσης, σιγουρευτείτε οτι αυτό δεν θα είναι συνδεδεμένο με την μπαταρία.*
Εγγύηση 3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 90 ημέρες (3 μήνες) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.
Δωρεάν αποστολή με ACS Courier.
***Σημείωση: Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησηςNOBACCO "Hybrid " φέρουν τυπωμένο  ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους, το λογότυπο της "NOBACCO". 


E-liquid Mystique 20ml (Υγρό γεμίσματος Φίλτρων) - Golden Margy

"Golden Margy" 20ML
80% PG – 20% VG
Η νέα σειρά υγρών “Mystique” παρασκευάζεται στην Γαλλία για λογαριασμό της NOBACCO και όλες οι πρώτες ύλες τους προέρχονται αυστηρά από την Ε.Ε.
Όλα τα αρώματα είναι επιλεγμένα και κατάλληλα για άτμισμα.
Τα συστατικά τους έχουν εργαστηριακά ελεγχθεί και πιστοποιηθεί.
Έρχονται σε γυάλινο φιαλίδιο με πώμα ασφαλείας και εσωτερικό σταγονόμετρο.
Φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις και σημάνσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. Αναγράφονται τα συστατικά τους καθώς και η ημερομηνία λήξης τους.
Δεν περιέχουν Γλουτένη ή Ζάχαρη.
Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση τους από άτομα κάτω των 18 ετών


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου