Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ταινία η ζωή του Bob Marley!!!!

Μπορεί το σχέδιο του Martin Scorsese να σκηνοθετήσει πριν από δύο χρόνια ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη θρυλική μορφή της ρέγκε μουσικής, Bob Marley, να μην ευδοκίμησε, όμως έχουμε ευχάριστα νέα για τους fans του. Ο Σκοτζέζος σκηνοθέτης Kevin Macdonald ετοιμάζει μια ταινία αφιερωμένη στον Marley, με αφορμή τα τριάντα χρόνια από το θάνατό του.

Ο Marley, του οποίου η απήχηση σε όλο τον κόσμο δεν σταμάτησε ποτέ, αναμένεται να 'ζωντανέψει' στη μεγάλη οθόνη στο τέλος του χρόνου. Τα γυρίσματα της ταινίας για τον καλλιτέχνη, στιχουργό και ακτιβιστή που πέθανε το 1981 από καρκίνο στην ηλικία των 36 ετών, πραγματοποιούνται σε Γκάνα, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, στις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά στη γενέτειρα του Marley, την Τζαμάικα.

"Ο Marley έγινε κάτι περαιτέρω από διάσημος μουσικός, έγινε φιλόσοφος, προφήτης", τόνισε ο Macdonald ('Touching the Void', 'The Last King of Scotland'), ο οποίος έχει πάρει άδεια από την οικογένεια του Marley για να χρησιμοποιήσει υλικό από το αρχείο του τραγουδιστή. "Οι θεατές θα αισθανθούν σίγουρα ότι γνωρίζουν τον Bob λίγο καλύτερα, αφού παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουμε", πρόσθεσε ο Macdonald. 



πηγη  http://www.inews.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου