Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Οι σκόρερ της Α1 Φθιώτιδας....ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ Ο 1ος ΣΚΟΡΕΡ!!!!


O 1ος σκόρερ της Α1 -Νίκος Λέντας...
Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Το γκολ μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους και να είναι σημαντικό, αδιάφορο, όμορφο, τυχαίο και πολλά ακόμη. Αναμφίβολα πανηγυρίζεται όπως και να έρθει. Οι παίχτες που σκοράρουν συνήθως είναι οι επιθετικοί αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο... Η "δουλειά" τους στο γήπεδο είναι να ματώνουν τα αντίπαλα δίχτυα και να δίνουν βαθμούς στις ομάδες τους και μετέπειτα θέαμα στην... εξέδρα. Τέτοιοι παίκτες και μάλιστα καλοί αγωνίζονται και στην Α1 κατηγορία της Φθιώτιδας όπου πέραν της μάχης για τον τίτλο από τις ομάδες, έχουμε και την μάχη για την πρωτιά σε αυτή την εξέχουσα κατηγορία του 1ου σκόρερ. 
Μετά και το πέρας της 11ης αγωνιστικής λοιπόν, στην συγκεκριμένη κατηγορία, ο επιθετικός του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Αχιλλέα Δομοκού Νίκος Λέντας, στην 1η θέση των σκόρερ
Ο γιος του προπονητή του Αχιλλέα (Σπύρου Λέντα) ο Νίκος, έχει σκοράρει με κάθε τρόπο, έχοντας φτάσει στα 15 γκολ (1.36 ανά/αγώνα) . Την 2η θέση για την ώρα μοιράζονται ο Κώστας Μπούσιος της Στυλίδας και ο Δημήτρης Ψυχογιός 
της Ένωσης 2010 που έχουν "ματώσει" τα αντίπαλα δίχτυα 11 φόρες (1 ανά/αγώνα) και καταδιώκουν τον φορ του Δομοκού. 
Την δόξα των... επιθετικών της ομάδας της Λαμίας έχει κλέψει ο πολύπειρος αμυντικός Γιώργος Προβατάς, δίνοντας μάλιστα και αρκετούς βαθμούς στην ομάδα του με τα 5 δικά του γκολ ως τώρα.  

Οι σκόρερ της Α1 Φθιώτιδας...
15 γκολ: Λέντας (Αχιλλέας Δομοκού)    11 γκολ: Μπούσιος (Στυλίδα), Ψυχογιός (Ένωση 2010)    8 γκολ: Ρίζος Σπ. (Άρης Αγ.Κων/νου), Κλωτσοτύρας (Μαρτίνο)    6 γκολ: Νικολόπουλος (Μαρτίνο), Ντούμας (Σπερχειάδα 2005)    5 γκολ: Καυκιάς (Αχ.Δομοκού), Ρίζος Στ. (Άρης Αγ.Κων/νου), Προβατάς (ΑΣ Λαμία), Χυμευτός (Αταλάντη), Στάθης  (Ελατειακός)    4 γκολ: Καλύβας (Αχ.Δομοκού), Θεοδωράκος (Δίβρη), Χότζα (Αταλάντη), Αλεξίου (Μαρτίνο), Μασιάλας (Άρης Αγ. Κων/νου).
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου