Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τα παιδιά από το Δομοκό!!!!

Τα Παιδιά από το Δομοκό εδώ και χρόνια καλύπτουν με πολύ μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις που αφορούν, χορούς συλλόγων , χοροεσπερίδες, γάμους κλπ. Αξίζει να σημειώσει κανείς τη ευελιξία του προγράμματος του μουσικού σχήματος από την νέα ελληνική μουσική σκηνή, σε γνήσια λαϊκά ακούσματα, σε χορευτικό πρόγραμμα, νησιώτικα, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, παραδοσιακά. Το συγκρότημα ιδρύθηκε από τον Πολύβιο Κασσιδόπουλο και τον Δημήτριο Κεφαλά το 1993 στον Δομοκό.Είχαν προηγηθεί αρκετά χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης και στο σχήμα πήραν μέρος διάφοροι μουσικοί από την περιοχή του Δομοκού.
Η σημερινή του μορφή είναι η εξής:

-Πολύβιος Κασιδόπουλος: Φωνητικά

-Δημήτρης Κεφαλάς: Μπουζούκι,ούτι,μπαγλαμά & σάζι

-Ηλίας Ράμμος: Ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα

-Θοδωρής Παπαδογιάννης: Πλήκτρα & φωνητικά

-Βίκυ Λαγδά: Φωνητικά

-Θοδωρής Ράμμος: Ντράμς

-Παναγιώτης Ραφτόπουλος: Κρουστά


Σήμερα, μετά από 15 χρόνια επαγγελματικής πορείας, στο ενεργητικό τους καταγράφονται σημαντικές στιγμές συνεργασίας με μουσικούς όπως : Γιώργος Σαλαμπάσης, Γιώργος Τζαμάρας, Κωνσταντίνος Χαλκιάς κ.α
Το ρεπερτόριο είναι επηρεασμένο από τη Ελληνική λαϊκή μουσική καθώς επίσης είναι εμφανείς οι επιρροές τους από το ρεμπέτικο, το νησιώτικο και το παραδοσιακό είδος μουσικής. Οι εμφανίσεις οι οποίες αποτελούν και το ξεχωριστό σημείο αναφοράς του συγκροτήματος κάθε χρόνο πλαισιώνονται με νέα τραγούδια και καινούριο πρόγραμμα.
Έχουν εμφανισθεί σε μεγάλα μαγαζιά στην Φθιώτιδα, στην Αττική στην Ευρυτανία , στην Καρδίτσα, στην Φωκίδα , μερικά από αυτά:
"ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ","ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ", "ΤΕΜΠΕΛΗΣ", "ΛΑΜΠΡΟΣ", "ΠΙΣΙΝΑ" (ΦΑΡΣΑΛΑ), ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ), "ΦΩΦΗ", "ΨΑΘΙΝΗ ΦΩΛΙΑ", "ΜΑΤΙ" (ΔΟΜΟΚΟΣ) κ.α. Η παρουσία τους στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι συνεχής με συχνή προβολή του προγράμματος τους σε μουσικές εκπομπές των καναλιών, τα οποία προβάλουν το ζωντανό πρόγραμμα τους σχεδόν σε κάθε γιορτινή περίοδο.

http://www.tapaidiaaptodomoko.gr/



πηγη    http://pournari.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου