Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η Έλλη Κοκκίνου στη Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχιάλου !!!!


giorti-krasiou-agxialouΑνοίγει αύριο τις πύλες της στην παραλία της Ν. Αγχιάλου η «Γιορτή Κρασιού», ενώ στο τετραήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, και παρουσία της γνωστής τραγουδίστριας Έλλης Κοκκίνου.
Από τις 18-21 Αυγούστου, που θα διαρκέσουν οι εκδηλώσεις, σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ», ενώ όσοι δώσουν το παρόν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, οι διοργανωτές τους υπόσχονται γλέντι και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως. Η είσοδος είναι ελεύθερη την πρώτη μέρα, την Παρασκευή και την Κυριακή η είσοδος είναι 5 € και το Σάββατο 10 €, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Όπως έχει αναφέρει και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Π. Πελεκάνος, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις συντήρησης και εξωραϊσμού στο χώρο που θα γίνει η γιορτή, έκτασης μεγαλύτερης των δύο στρεμμάτων. Παράλληλα, συνεργεία  των Τ.Υ. του Δήμου, πραγματοποίησαν εργασίες ελαιοχρωματισμού και επισκευών, αντικαταστάθηκαν μάρμαρα στους πάγκους, διαμορφώθηκε ο χώρος του αναψυκτηρίου, ενώ έχουν γίνει κι εργασίες για την αναβάθμιση του πρασίνου και της καθαριότητας του χώρου.
Το πρόγραμμα της Γιορτής Κρασιού έχει ως εξής:
Πέμπτη 18 Αυγούστου: Η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει τα εγκαίνια της Γιορτής με χαιρετισμούς των επισήμων, εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου καθώς και λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα του Στάθη Θεοχαράκη. Στην παρουσίαση του προγράμματος θα είναι ο Γ. Μαστρογιάννης. Είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 19 Αυγούστου: Ο Ματθαίος Γιαννούλης σ’ ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα.
Σάββατο 20 Αυγούστου:  Η μοναδική Έλλη Κοκκίνου με τα παιδιά του Greek Idol, σ’ ένα  ξεφάντωμα μέχρι πρωίας με λαϊκό και μοντέρνο πρόγραμμα για όλο τον κόσμο.
Κυριακή 21 Αυγούστου:   Ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ορχήστρα του σε ένα δημοτικό ξεφάντωμα

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου