Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης Α.Ε “ΟΛΥΜΠΟΣ”

Εταιρεία

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Ξεκινήσαμε με πλεονεκτήματα. Ο τόπος, η πρώτη ύλη, η εμπειρία, ήταν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Το μεράκι και η αγάπη όλων μας γι' αυτό που δημιουργούμε ήταν τα συμπληρωματικά στοιχεία που βοήθησαν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Σκοπός μας δεν ήταν απλώς η δημιουργία αγνών και παραδοσιακών γεύσεων. Αυτές, έτσι κι αλλιώς, χάρη στην εξαίρετη πρώτη ύλη, υπήρχαν. Σκοπός μας ήταν να μας γνωρίσουν οι καταναλωτές και να πειστούν μέσα από τα προϊόντα μας, ότι δε θα συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Πρώτα απ' όλα για εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε μέσα στις εγκαταστάσεις της, για τις οικογένειές μας, για τον άνθρωπο.

Σήμερα, η ΟΛΥΜΠΟΣ μας κάνει όλους υπερήφανους με την ανοδική πορεία της και κάνει εντονότερη τη δέσμευση που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα. Να συνεχίσουμε να παράγουμε πάντα προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα, απόλυτη αυστηρότητα στον τρόπο παραγωγής και μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε στον καταναλωτή φίλο μας να φτάνει μόνο το άριστο.

Αυτή η δέσμευση δε θα σταματήσει ποτέ. Συνεχίζει όπως άρχισε από εδώ με τους συνεργάτες μας, πέρασε στον τόπο μας, εξαπλώνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα και αρχίζει με αυτές τις αρχές να βγαίνει έξω από αυτήν.


Ιστορία

Στην πατρίδα μας εκτιμούμε ιδιαίτερα τα αυθεντικά προϊόντα. Αναμνήσεις από το σπίτι του παππού, γεύσεις και εικόνες που μας συνοδεύουν για όλη τη ζωή μας. Μας αρέσει τα προϊόντα που επιλέγουμε για μας και τους δικούς μας ανθρώπους να είναι από αγνά, παραδοσιακά υλικά.

Ακολουθώντας την παράδοση αυτή, τρεις γενιές γαλακτοπαραγωγών, δουλεύοντας με μεράκι, μόχθησαν για να «κτίσουν» την εταιρεία Όλυμπος και να την οδηγήσουν στην πρώτη γραμμή. Με εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την ελληνικότητα των προϊόντων και συνεχή βελτίωσή τους με τη χρήση αγνών πρώτων υλών. Με την αγάπη προς τον καταναλωτή, πέτυχαν να δημιουργήσουν μια πρωτοπόρο εταιρεία, ταυτισμένη με τα ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Η Όλυμπος κατάφερε να γίνει συνώνυμη με τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Το γάλα, οι φυσικοί χυμοί, το κασέρι, η φέτα και τα αυθεντικά στραγγιστά γιαούρτια είναι μέρος της καθημερινής διατροφής της ελληνικής οικογένειας. Πώς το πέτυχαν; Έχοντας κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και μένοντας πιστοί στις αξίες του απλού, αυθεντικού τρόπου ζωής, κοντά στη φύση και τον άνθρωπο. Σήμερα η εταιρεία αναπτύσσεται κοιτάζοντας με εμπιστοσύνη το μέλλον. Μπορεί να το κάνει, οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων Όλυμπος σε πολλές χώρες του κόσμου, της δίνουν αυτό το δικαίωμα.

ΟΛΥΜΠΟΣ


Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης Α.Ε
16ο χλμ Λάρισας-Θεσ/νικης
Τ.Κ: 41.002
Τηλ: 2410-541.160-3
e-mail: marketing@olympos.grΌνομα
Περιοχή
Τηλέφωνο
Email
Σχόλια/Ερωτήσεις


Aν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σχετικά με τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: 800-8001234.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ   http://www.olympos.gr/


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου