Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια για αποχώρηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τον NovaΣΠΟΡ FM, εκ των ιδρυτών και εμπνευστών του αθλητικού ραδιοφώνου που έκανε... επανάσταση στα ερτζιανά.
Από τα τέλη Ιουλίου υπήρξαν δημοσιεύματα αναφερόμενα είτε σε συμφωνία του με άλλους επιχειρηματίες είτε σε μετακίνησή του σε άλλο σταθμό. Και για την ώρα δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του αλλά είναι εμφανές ότι έχει επιλέξει τη σταδιακή αδρανοποίηση, αποχωρώντας από τη γενική διεύθυνση του σταθμού τον οποίο οδήγησε στην κορυφή.
Το gazzetta.gr ρώτησε σχετικά τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Για τα δημοσιεύματα, η θέση του ήταν ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον NovaΣΠΟΡ FM, ειδικά όσο οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή ούτε με τον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα (με προοπτική τη συνεργασία των δυο πλευρών στον Sentra FM του ΠΗΓΑΣΟΥ) αλλά ούτε με το Γιάννη Αλαφούζο ή τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπως γράφτηκε σε διάφορα έντυπα και sites όλο το καλοκαίρι.
Στις αφορμές για όλα αυτά ήταν κάποια δημοσιεύματα, τα οποία διοχετεύτηκαν «εκ των ενόντων» με σκοπό να τον βλάψουν, αλλά και το νέο πρόγραμμα του σταθμού, από όπου απουσιάζουν εκπομπές όπως το «Fight Club» ενώ εκπαραθυρώθηκαν άκομψα άτομα όπως ο επί 16 χρόνια συνεργάτης του σταθμού Γιάννης Θειακός, αλλά και ο Τσάρλυ από τις εκπομπές επικοινωνίας. Και, στη συνέχεια, επιλέχτηκε η τακτική της εκτεταμένης αλλαγής προσώπων κι εκπομπών στο πρόγραμμα του NovaΣΠΟΡ FM καθώς και η επαναπρόσληψη ατόμου που είχε απολυθεί πριν από τρία χρόνια.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θεωρώντας πως το να προβάλλονται επιστροφές και μεταγραφές τη στιγμή που ο κόσμος κάνει υπομονή απλήρωτος, εμφανίστηκε ξεκάθαρα αντίθετος (αν μη τι άλλο είχε ξαφνιάσει η δημόσια τοποθέτηση του στη τελευταία εκπομπή του Θειακού).
Και σηματοδότησε τις εξελίξεις επιλέγοντας να μην συμμετάσχει στην πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ουσιαστικά. Γιατί δεν μετείχε; Ρόλο έπαιξε η άρνηση των άλλων μετόχων του σταθμού να δεχτούν κάποια από τις προτάσεις που υπήρξαν τον τελευταίο χρόνο για εξαγορά η συμμετοχή στο σχήμα που διοικεί τον NovaΣΠΟΡ FM.
Ο Σωτηρακόπουλος στήριξε οικονομικά τον σταθμό μετά την αποχώρηση του Θέμη Αλαφούζου το 2010 ενώ μετείχε στην περσινή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εφημερίδας του ομίλου «Sportday» (από την οποία απείχε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς).
Τίποτε, λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Αλλωστε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παραμένει το πιο εμπορικό όνομα στον χώρο, με το μεγαλύτερο ειδικό «βάρος».

Διάβασε περισσότερα στο:  | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου