Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΖΑ - Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία

Η Pils Hellas είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που δημιουργήθηκε το 1996 από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία. Βασίζεται σε μία άριστη, παραδοσιακή γερμανική συνταγή την οποία τροποποίησε ένας κορυφαίος Βαυαρός ζυθοποιός (φιλέλληνας, λάτρης του τρόπου ζωής μας και γνώστης των ιδιαίτερων διατροφικών συνηθειών των Ελλήνων) με στόχο την Χρυσή Τομή: Την διαμόρφωση, δηλαδή, ενός δυναμικού και ταυτόχρονα "παιχνιδιάρικου”, χαρακτήρα που να συνδυάζει σε μία εξαιρετικά προσιτή τιμή- την ποιότητα με τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας. Το αποτέλεσμα είναι μια μπύρα… ελληνικότατη pilsner που θυμίζει, σε κάθε σταγόνα της, τον λαμπερό ήλιο και την χαρά της ελληνικής παρέας!

Χάρη στην μαγική γεύση της (που κατακτά -με την ανάλαφρη, αριστουργηματική “πικράδα” της- όποιον την δοκιμάζει) έχει φτάσει, στις μέρες μας, να είναι μία από τις πλέον αγαπημένες μπύρες όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των Ευρωπαίων τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας, κάθε χρόνο και θέλουν να απολαύσουν ντόπιες γεύσεις.


Παρασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών (βύνη από κριθάρι, αρωματικό λυκίσκο, κρυστάλλινο νερό του Παρνασσού, που αναβλύζει από πηγή της Αταλάντης) και ψήνεται , πριν διατεθεί στην κατανάλωση. H Pils Hellas είναι μια μπύρα γλυκόπιοτη και ευχάριστη που προέρχεται από Ζύμωση Μακράς Διάρκειας καθώς ψήνεται ολοκληρωτικά, για τουλάχιστον 21 ημέρες πριν διατεθεί στην κατανάλωση. Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί η ξανθιά αυτή ελληνική μπύρα να ανταγωνίζεται επάξια τις καλύτερες “ευρείας κατανάλωσης” μπύρες του κόσμου!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΕΖΑ  ΣΤΟ  http://www.eza.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=40&lang=el












dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου