Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αχιλλέας Δομοκού: Αλλαγή προπονητή πριν το Κύπελλο!!!!

  1. Από τα συμπεράσματα που βγήκαν από τα φιλικά η διοίκηση του Αχιλλέα Δομοκού δεν έμεινε ευχαριστημένη από την τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Παφλιά και η μεταξύ τους συνεργασία λύθηκε πριν ξεκινήσει η επίσημη αγωνιστική στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
    Με ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο πρώην πλέον τεχνικός του Αχιλλέα αναφέρεται στη λύση της συνεργασίας του:θελω να ευχαριστησω τους ποδοσφαιριστες του αχιλλεα δομοκου για την αψογη συνεργασια που ειχαμε και για την στηριξη που ειχα μετα την αποφαση της διοικησης να αποχωρησω αποτην ομαδα.τους ευχομαι καλη συνεχεια παντα επιτυχιες γιατι πραγματικα το αξιζουν.μαζι με τον συνεργατη μου δωσαμε τον καλυτερο εαυτο μας για το καλο της ομαδας αλλα λογω διαφορετικης φιλοσοφιας με τη διοικηση δεν μπορεσαμε να ολοκληρωσουμε το εργο μας.

    Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σαιζόν αυτό του Κυπέλλου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου που υποδέχεται την Χαλκίδα στην έδρα του, στον πάγκο του Δομοκού θα κάθεται ο Αχιλλέας Καμπάς που ήδη ανέλαβε να προετοιμάσει την ομάδα.



ΠΗΓΗ   http://www.lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου