Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΜΟΚ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ-ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΑΘΩΩΝ-ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ προβάλλει αποκλειστικό οπτικό ντοκουμέντο από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ-τα είχαμε πει τρία χρόνια πριν-που παρά λίγο να γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στη Δάφνη, στην πλατεία Καλογήρων.

Ασφαλίτης με πολιτικά-εκτός υπηρεσίας αναφέρει η ΕΛΑΣ έγινε αντιληπτός από διαδηλωτές στην διάρκεια αντιφαστικού συλλαλητηρίου(για την δολοφονία του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα), καταδιώχθηκε και άρχισε σε κατάσταση πανικού να πυροβολεί στον αέρα.

Εαν δείτε το βίντεο καρέ καρέ θα καταλάβετε δύο πράγματα: Ή ότι ο ειδικός φρουρός, όπως τον λέει η αστυνομία, άδειασε δύο δεσμίδες στο πεζοδρόμιο με κίνδυνο να έχουμε αιματοχυσία-εμείς ακούμε πάνω από 25 πυροβολισμούς-ή ότι πυροβολούσαν κι άλλοι.

Το θέμα χωράει πολύ συζήτηση. Από το τι γύρευε εκεί το παλληκάρι μέχρι την ανύπαρκτη εκπαίδευση που φαίνεται ότι έχει.

Πάει για εμφύλιο το πράγμα και εαν συνεχιστεί έτσι θα θρηνήσουμε θύματα.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δυστυχώς σαν τίτλος εκπομπής και σαν site επιβεβαιώνεται καθημερινά. Και υπεύθυνοι γι αυτό το χάλι είναι το σάπιο και διαφθαρμένο σύστημα των αλητών που μας κυβερνάνε.



ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:  http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26136:2013-09-20-18-02-16&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου