Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας πρόσφερε στη Μητρόπολη τρόφιμα και ρουχισμό

Στερεά Ελλάδα Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας πρόσφερε στη Μητρόπολη τρόφιμα και ρουχισμό
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, ζωντανός οργανισμός της κοινωνίας μας μαζί με αρκετούς συναδέλφους κυνηγούς, συμμετέχουν στο δίχτυ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έχει στήσει η ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, με στόχο να βοηθήσουν με είδη ένδυσης και τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα τη Μ. Δευτέρα το πρωί οι θηροφύλακες του Συλλόγου μετέφεραν και παρέδωσαν στο πνευματικό κέντρο της ιεράς Μητρόπολης στον Άγιο Αθανάσιο τρόφιμα και είδη ένδυσης που είχαν μαζευτεί από κυνηγούς στα γραφεία του κυνηγετικού συλλόγου.

Στερεά Ελλάδα Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας πρόσφερε στη Μητρόπολη τρόφιμα και ρουχισμό

Στον αγώνα που άρχισε η Αρχιεπισκοπή και η Μητρόπολη Φθιώτιδας, η κυνηγετική οικογένεια επιθυμεί να βρεθεί αρωγός και συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας με όλα τα μέσα που διαθέτει και αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλανθρωπικές ενέργειες αυτές του Κ.Σ.Λαμίας έχουν αρχίσει από την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πεποίθησή μας είναι πως πολλοί άστεγοι, απόκληροι , νεόπτωχοι, άνεργοι και <<κυνηγημένοι>> της νέας εποχής, μόνο σε ένα ευρύ μέτωπο κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης θα μπορέσουν στο επόμενο μεσοδιάστημα να ακουμπήσουν, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν βασικές << βιοποριστικές>> ανάγκες τους. 

lamiareport.gr   ///   http://www.perifereianews.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου