Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ από το Δήμο Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε το Σάββατο, 21 Απριλίου, τη διανομή ελαιόλαδου στο πλαίσιο της δράσης «Λάδι χωρίς Μεσάζοντες». Συγκεκριμένα, διατέθηκαν συνολικά 14 τόνοι ελαιόλαδου στους δημότες Καρπενησίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:ΟΟ το απόγευμα, στο χώρο που πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη. Μετά από συγκέντρωση προσφορών από ελαιοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα επιλέχτηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά που συνδύαζε τη χαμηλότερη τιμή και την πιστοποιημένη ποιότητα.

Συγκεκριμένα, ο τόπος προέλευσης του ελαιολάδου είναι το Ηράκλειο Κρήτης με την επωνυμία ¨ΞΥΛΟΥΡΗΣ¨. Πρόκειται για έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φετινής σοδειάς με οξύτητα 0,3%, σε συσκευασία 5 λίτρων στην τιμή των 14 ευρώ (2.80 ευρώ ανά λίτρο). Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων έφτασαν τις 550, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αιτήθηκαν και προμηθεύτηκαν επιτόπου το προϊόν.

Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στη δράση του Δήμου «Λάδι χωρίς Μεσάζοντες» απέδειξε την ανάγκη για προμήθεια προϊόντων σε χαμηλή τιμή, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος είναι διατεθειμένος να επαναλάβει τη διαδικασία με ελαιόλαδο ή άλλο προϊόν που δεν χαρακτηρίζεται ανταγωνιστικό με τις τοπικές επιχειρήσεις και τους εμπόρους της περιοχής μας.

Τέλος, ο Δήμος Καρπενησίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη συνεργασία και συνέπεια τον κ. Γιώργο Ξυλούρη και κυρίως για την προσφορά 115 λίτρων ελαιόλαδου στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου μας.
πηγη   http://www.lamiatimes.gr    /////      
25/04/2012
ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ από το Δήμο Καρπενησίου

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου