Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Voreia Beer: Η βορειοελλαδίτικη μπύρα



Πληροφορίες

Ελληνική, απαστερίωτη μπύρα με έντονο χαρακτήρα και πλούσια αρώματα. Έρχεται από το Βορρά σε δύο μοναδικές συνταγές που θα εντυπωσιάσουν!
Περιγραφή
Πάμε για μπύρα Βόρεια?…
Ένα νέο μικροζυθοποιείο στις Σέρρες, δυο νέες εξαιρετικές γεύσεις, όμορφες στιγμές με φίλους και συνοδοιπόρους ικανοποιημένους πελάτες.
Αυτοί ήταν οι στόχοι μας όταν σχεδιάζαμε τη μπύρα VOREIA, σε δυο νέες μοναδικές συνταγές. Επιλέγοντας τις καλύτερες ποιοτικά βύνες και ποικιλίες λυκίσκου από όλο τον κόσμο, επενδύοντας στην τεχνογνωσία και σε έναν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρουμε νέες προτάσεις στον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη με μια πρωτότυπη pilsner και μια νέα I.P.A.

Μπύρες με αρώματα, πλούσια γεύση και μακρά επίγευση για τους λάτρεις της μπύρας και όλους όσους αγαπάνε τις πλούσιες γευστικές εμπειρίες. Οι μπύρες μας, απαστερίωτες για να διατηρούν αναλλοίωτη όλη τη γεύση και τα αρώματά τους, παράγονται και εμφιαλώνονται στο Μικροζυθοποιείο Σερρών & Βορείου Ελλάδος 'SIRIS Brewery' και φιλοδοξούν να σας συντροφεύουν στις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας σας.

Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να προσφέρουμε ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της ελληνικής μικροζυθοποιίας και της ελληνικής παραγωγής επενδύοντας στον τόπο μας. Επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε στην ανάδειξη του γευστικού πλούτου της βόρειας Ελλάδας και να αποτελέσουμε μέρος της γευστικής της ταυτότητας.

Σε αυτή τη μαγική περιπέτεια στον κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων, στον κόσμο της ποιοτικής μπύρας, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι συνταξιδιώτες...

Πάμε για μπύρα VOREIA!

Τηλέφωνο2321 099949
Διεύθυνση emailinfo@sirisbrewery.gr
Ιστότοποςhttp://www.sirisbrewery.gr

https://el-gr.facebook.com/voreiabeer
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου