Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

NOOWIT: ένα περιοδικό που σε μαθαίνει

Εκπρόσωπος Ερευνητικής Ομάδας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΝΑΣ 

Το NOOWIT είναι μία ευφυής πλατφόρμα δημοσίευσης που δίνει στον καθένα τη δυνατότητα έκδοσης ενός ψηφιακού περιοδικού, ικανού να προσαρμόζεται στα ενδιαφέροντα του κάθε αναγνώστη ξεχωριστά. Μέσω του NOOWIT, οι παραγωγοί περιεχομένου μπορούν να το διοχετεύσουν στοχευμένα προς το ενδιαφερόμενο αναγνωστικό κοινό. Από την άλλη, ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να εντοπίσει τη σημαντικότερη γι' αυτόν αρθρογραφία και να φιλτράρει τα λιγότερο ενδιαφέροντα άρθρα.

Το NOOWIT βασίζεται σε μία μοναδική και καινοτόμο τεχνολογία Προσαρμοστικού Φιλτραρίσματος της Πληροφορίας, σε συνδυασμό με μία πρωτοποριακή μέθοδο για την αυτόματη σύνταξη των σελίδων του περιοδικού ώστε να αναδεικνύεται η σημαντικότητα του κάθε άρθρου για τον αναγνώστη.


Στόχος του NOOWIT είναι να βελτιώσει ριζικά τον τρόπο που οι πληροφορίες δημοσιεύονται, διανέμονται και παρουσιάζονται σε άτομα και κοινότητες. Φιλοδοξεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη μετάβαση από τα ΜΜΕ στα αναδυόμενα Κατανεμημένα, Εξατομικευμένα και Κοινωνικά Μέσα Ενημέρωσης. 




http://www.kainotomeis.gr/App_Upload/5_NANAS.pdf - See more at: http://www.kainotomeis.gr/article.aspx?

id=1121#sthash.wKQauzzv.dpuf
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου