Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η TUC Eco Racing του Πολυτεχνείου Κρήτης !!!!

Η ομάδα TUC Eco Racing του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε για έβδομη φορά στον διεθνή διαγωνισμό οικονομίας Shel l Eco Marathon 2014 , που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 198 ομάδες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από 27 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης

Μετά από ένα δύσκολο αγώνα με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό κατάφερε να κατακτήσει, όπως και το 2013, την 4η θέση , επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα χρονιά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η TUCer, που διαγωνίστηκε στην κατηγορία Urban Concept Hydrogen, κατάφερε να βελτιώσει την επίδοση της μέσα στον αγώνα, χρησιμοποιώντας διάφορα νέα καινοτόμα συστήματα που εγκαταστάθηκαν στο όχημα (αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων, εξελιγμένος έλεγχος ηλεκτρικού κινητήρα κ.α.), διανύοντας τελικά 58.48km/kWh. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πολύ κοντά στην δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας, 64.74km/kWh.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ  http://www.cretalive.gr/crete/view/stis-kaluteres-omadas-ths-eurwphs-h-tuc-eco-racing-tou-polutechneiou-krhths/172845
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου