Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. - Παραγωγή ετοίμων παραδοσιακών φαγητών


Η εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1957, σαν μια προσωπική επιχείρηση του κ. Αντώνη Σουλιώτη στα Πολιτικά Ευβοίας. Σκοπός της ήταν η παραγωγή ετοίμων παραδοσιακών φαγητών και η διακίνησή τους στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά. Με την μορφή και τον εξοπλισμό της, παρέμεινε μια οικογενειακή επιχείρηση, μέχρι το 1982, όταν αποκτά εταιρική μορφή με την συμμετοχή και των υιών του κ. Αντωνίου Σουλιώτη, Κωνσταντίνου και Βασίλη.

Η εταιρεία πλέον λαμβάνει μια άλλη δυναμική και αναπροσαρμόζει τους στόχους της, αρχίζοντας σύντομα μια ανοδική πορεία, ώστε σήμερα να είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της. Ο δεύτερος μεγάλος σταθμός ήταν το 1989 όταν πραγματοποιείται ολοκληρωμένη επένδυση, κατασκευής και λειτουργίας σύγχρονων και ευρύχωρων κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων που ολοκληρώνεται το 1992, οπότε και γίνεται η μετεγκατάσταση στον χώρο που βρίσκεται σήμερα, ανταποκρινόμενη στα πιο σύγχρονα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Το εργοστάσιο της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε που καλύπτει στεγασμένο χώρο 10.500 τ.μ. σε έκταση 60 στρεμμάτων, κατασκευάστηκε μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια με ένα και μοναδικό στόχο να αξιοποιήσει τα επιτεύγματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να διασφαλίσει συνθήκες απόλυτης υγιεινής - απόλυτης ποιότητας, αλλά και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφορεί για την Ελληνική αγορά και την αγορά της Κύπρου την νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία ΠΙΑΤΟΝΟΣΤΙΜΙΕΣ, η οποία παρουσιάζει μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων που την καθιστούν πλήρως ανταγωνιστική στην αγορά και ελκυστική για τους καταναλωτές. Το 2001 είναι το τέταρτο χρονικά σημείο αναφοράς. Τη χρονιά αυτή η αδιάκοπη επέκταση των δραστηριοτήτων της, την οδηγεί να εντάξει στους άμεσους στρατηγικούς της στόχους, την επέκτασή της και στο εξωτερικό με την πραγματοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επενδύσεων σε κτιριακές εγκαταστάσεις-μηχανολογικό εξοπλισμό - συστήματα ηλεκτρονικής διαχείρισης δεδομένων.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας επισφραγίζεται με την δημιουργία της Palirria-Bulgaria S.A. που έχει την έδρα της στην Βουλγαρία. Στεγασμένος χώρος 6.500 τμ σε 28.000 τμ οικόπεδο και παραγωγική δυναμικότητα 6.500 tons/έτος. Το συνολικό προσωπικό της Palirria Bulgaria S.A. ανέρχεται στα 550 άτομα τα οποία διοικούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. 
 


Το 2008 ιδρύεται η Palexpo Food Co.Ltd, στην Κίνα. Το εργοστάσιο καλύπτει στεγασμένο χώρο 12.000 τμ σε οικόπεδο 100.000 τμ με ετήσια παραγωγική δυνατότητα 2.000tοn (Υ1), σε μια βάρδια. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ανέρχεται σε 150 στα οποία περιλαμβάνονται επιστημονικό προσωπικό, τεχνολογικά εξειδικευμένο που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας.
Σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., επάξια αντιπροσωπεύουν την εταιρεία, με την ποιότητα και την υψηλή ανταγωνιστικότητά τους, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αλματώδη εξέλιξη της εταιρείας την τελευταία δεκαετία. Διευρύνοντας δραστηριότητες προβλέποντας τις ανάγκες του μέλλοντος αξιοποιώντας την πείρα του σήμερα, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. αποβλέπει με σιγουριά σε μια μελλοντική επιτυχή συνέχεια και παρουσία σε όλη την υφήλιο.

Γεύσεις
Ντολμαδάκια, Φασόλια Γίγαντες γιαχνί & σαλάτα, Κεφτεδάκια με σάλτσα, Αρακάς Λαδερός , Φασόλια Ψιλά, Φασολάκια Λαδερά, Κρεμμύδια Στιφάδo, Μπάμιες λαδερές, Μελιτζάνες Ιμαμ, Σουτζουκάκια Σμυρνέικα, Αγκινάρα αλά πολίτα , Χταπόδι με κόφτο μακαρονάκι, Κεφτεδάκια με ρύζι, Κοτόπουλο με ρύζι , Τόνος με πέστο και ζυμαρικά, Λαχανοντολμάδες με κιμά, Μελιζανοπολτός, Πολτός Φάβας, Αμπελόφυλλα, Ψητές Κόκκινες Πιπεριές, Ρεβύθια, Φακές, Ανάμικτα Φασόλια, Πατατοσαλάτα.

Ψυγείου & Κατάψυξης

Μουσακάς, Παστίτσιο, Γεμιστά (Ντομάτες & Πιπεριές), Κολοκυθάκια με κιμά, Μπριάμ, Μουσακάς vegetarian.

Internal Audit Director κα Καλή Σουλιώτη

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.
2ο χλμ Ψαχνά - Πολιτικά
34400 Πολιτικά, Εύβοια
Τ: 2228024735
F: 2228024113
 
 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου