Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΣΠΟΡΑΔΕΣ - Πως φτάνετε στη ΣΚΟΠΕΛΟ στη ΣΚΙΑΘΟ και την ΑΛΟΝΝΗΣΟ

ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΚΙΑΘΟ & ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΑΓΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - :)

Η Σκόπελος απέχει 60 ν.μ απο τον Βόλο, 61 ν.μ απο το λιμάνι του Αγίου Κωσταντίνου (βρίσκεται στο νομό Φθιώτιδας) και 120 ν.μ απο τη θεσσαλονίκη.
Το νησί έχει 3 λιμάνια.

  • Το κύριο λιμάνι της Σκοπέλου,
  • το Λουτράκι (επίνειο λιμάνι της Γλώσσας)
  • και τον Αγνώντα

    (χρησιμοποιείτε οταν τα μελτέμια είναι ισχυρά οπότε οι βόρειοι άνεμοι εμποδίζουν την προσέγγιση στο λιμάνι της Σκοπέλου).
Για Σκόπελο αλλα και για την Σκιάθο και την Αλόννησο μπορείτε να ταξιδέψετε με πλοίο, καταμαράν και ιπτάμενα δελφίνια .
Η υψηλή τουριστική περίοδος για το νησί της Σκοπέλου είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.
(τα πλοία και οι ώρες αναχωρήσεων πιθανώς να αλλάζουν τακτικά γι'αυτό θα ενημερώνεστε απο τα πρακτορεία ή και απο τα openseas.gr & Greek Travel Pages) .

Φροντίστε να προμηθευτείτε και τα εισιτήρια της επιστροφής σας όταν επισκεφτείτε το νησί κυρίως τον Αυγουστο για να μην ταλαιπωρηθείτε άδικα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
2) ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ στο νησί ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Καθημερινά (τον χειμώνα 2 με 3 δρομολόγια ) (αεροδρόμιο Σκιάθου JSI ) με την OLYMPIC AIR (www.olympicair.com) και το καλοκαίρι απο Θεσσαλονίκη Ιουν - Σεπ 2 δρομολόγια την εβδομάδα . Απο το εξωτερικό φίλοι έλληνες του εξωτερικού μεσω ΣΚΙΑΘΟΥ, ΑΓΧΙΑΛΟΥ = (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΟΛΟΥ VOLOS AIRPORT NEW ANCHIALOS www.newanchialosairport.gr), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ και επειτα με την τακτική ακτοπλοικη σύνδεση ή το ΚΤΕΛ απο Αγιο Κωνσταντίνο, Βόλο & θεσσαλονίκη ( δείτε ολες οι εταιρείες που πετάνε προς ΑΘΗΝΑ !!) ολες οι πτησεις προς Σκιαθο και θεσσαλονίκη στο κατω μερος τις σελίδας !!!


το Skopelos Web Site εψαξε πριν απο εσάς και σας διευκολυνει παρέχοντας τους κατάλληλους εξωτερικούς συνδέσμους με όλα τα δρομολόγια απο Βόλο Αγιο Κωνσταντίνο Θεσσαλονίκη τόσο από/προς Σκόπελο οσο και από/προς Σκιάθο & από/προς Αλόννησο για ολες τις Σποράδες δηλαδή

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ   http://www.skopelosweb.gr/greek/transport.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου