Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΜΥΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Μυρτιά Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9370708
Έχει φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς… αντιρρησίες, που απλώς την βαρέθηκαν γρήγορα. Εμείς συνεχίζουμε να την αγαπάμε για τα λαχταριστά της κρέατα, που παραγγέλνουμε μόνα τους ή σε ποικιλίες, τις γιγάντιες μερίδες και τα “all time classic” ορεκτικά ψητοπωλείου –«φονικό» τζατζίκι, ωραίο σαγανάκι, τραγανές τυροκροκέτες και ψητά λαχανικά στην σχάρα. 
Τα παϊδάκια είναι ζουμερά, οι μπριζόλες και τα μπιφτέκια κερδίζουν τις προτιμήσεις του κόσμου που συρρέει καθημερινά, ενώ οι τηγανιτές πατάτες που τα γαρνίρουν όλα είναι κομμένες στο χέρι και τραγανιστές. Όλα αυτά σερβίρονται δίπλα σε δεντράκια και παρτέρια που κρύβουν την κίνηση του δρόμου.

Το καλύτερο όμως, το κρατούν για το τέλος: Γιγαντιαία μερίδα τραγανών λουκουμάδων, περιχυμένων με μέλι ή μερέντα, κερασμένη από το μαγαζί. Προσπαθήστε να δείξετε εγκράτεια κατά την παραγγελία, αλλιώς θα φύγετε με πακετάκι για το σπίτι. Οι τιμές κυμαίνονται στα 15-20€ το άτομο (αναλόγως πόση εγκράτεια θα καταφέρετε να δείξετε κατά την παραγγελία) μαζί με καλό χύμα κρασί



ΠΗΓΗ   http://www.in2life.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου