Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Α1 ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Fiesta τίτλου με προεκλογικό άρωμα στη Στυλίδα!

Fiesta τίτλου με προεκλογικό άρωμα στη Στυλίδα!
Γιορτή τίτλου  χτες στο γήπεδο της Στυλίδας όπου η τοπική ομάδα  με την ευκαιρία  της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής Κατηγορίας έδωσε φιλικό αγώνα με τον Πύρασο Αγχιάλου.
Στο αγωνιστικό  μέρος  οι γηπεδούχοι κέρδισαν άνετα τον  αντίπαλο τους με σκορ 2-0, οι γηπεδούχοι  έδειξαν ότι  είναι σε πολύ καλή κατάσταση και  ετοιμοπόλεμοι για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ. Εθνική κατηγορία.
Μετά τις  επικρίσεις που δέχτηκε το  προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι ο δήμαρχος της πόλης Αποστόλης Γκλέτσος απουσιάζει συνεχώς από το γήπεδο  αφότου το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Πανουργιάς Πανουργιάς , πιθανόν υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας άρα αντίπαλος του κ. Γκλέτσου, ο τελευταίος χτες ξέρασε τις  προσωπικές του αναστολές και παραβρέθηκε στο γήπεδο.
Προς στιγμή φάνηκε να νοιώθει  άβολα ο κ. Γκλέτσος αν κρίνει κανείς από το φωτογραφικό  υλικό που έχει δημοσιοποιηθεί αλλά ο  πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Πανουργιάς τον έβγαλε από την δύσκολη θέση και τον κάλεσε να απονείμει  και  εκείνος  τιμητικά μετάλλια στους πρωταγωνιστές της  πρωταθλήτριας ομάδας.
Τελευταίες πληροφορίες  αναφέρουν στο lamiafm1.grότι ο κ. Πανουργιάς στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και  επίσημα την κάθοδο του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.





ΠΗΓΗ   http://www.lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου