Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΡΟΜΕΣΣ Α.Ε - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πάτοι Άγριας Αγκινάρας Με Αρακά 600gr Φωτογραφία,  Πάτοι Άγριας Αγκινάρας Με Αρακά 600gr

Περιγραφή

Πάτοι Άγριας Αγκινάρας Με Αρακά 600gr
Η « Άγρια Αγκινάρα Μικρομάνης» είναι ένας αγκαθωτός ανθοφόρος βλαστός του πολυετούς φυτού cynara, το οποίο φτάνει ή ξεπερνάει το ένα μέτρο όπου σε ένα βλαστό είναι δυνατό να φέρονται κι άλλες ανθοκεφαλές, σα διακλαδώσεις (περίπου 20 με 25)Η άγρια αγκινάρα, το τόσο γνωστό και αγαπημένο είδος λαχανικού, σε τόσα πολλά διαφορετικά φαγητά της Ελληνικής κουζίνας, δεν είναι μόνο γευστικό και απαράμιλλο σε νοστιμιά αλλά αποτελεί και μια πολύτιμη πηγή τόσων πολλών ευεργετικών στην υγεία μας συστατικών, που αξίζει να είναι συχνά παρούσα στο τραπέζι μας, είτε ως τουρσί ορεχτικό ή μαγειρεμένη με τόσους πολλούς εξαίσιους τρόπους.



ΠΗΓΗ   http://www.gr.all.biz


Η AΓΡΟΜΕΣΣ Α.Ε.είναι μία οικογενειακή  επιχείρηση και ιδρύθηκε το 2007 απο το Σαράντο   και τον Κων/νο Κορωνιό. Η επιχείρηση δραστηριοποιήτε στην παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία, εμπορία και διακίνηση της άγριας αγκινάρας.
Η ΑΓΡΟΜΕΣΣ Α.Ε. εδρεύει στην Μικρομάνη Μεσσηνίας του δήμου Θουρίας 10 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα όπου καλλιεργούνται και διανέμονται οι άγριες αγκινάρες Μικρομάνης. To μικροκλίμα και οι πολύ καλές θερμοκρασίες του χειμώνα ευνοούν την περιοχή γι΄αυτό και την καθιστούν μοναδική και ευνοϊκή για την καλλιέργεια άγρια αγκινάρας στην Ελλάδα διότι δεν εκτίθετε σε ασθένειες με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί ακόμα και βιολογική. Η εταιρεία εχει προβεί σε ενέργειες βιολογικής πιστωποίησεις απο εγκεκριμένους οργανισμούς και είναι υπό ένταξη.
Κατέχοντας ιδιόκτητα κτήματα με άγριες αγκινάρες σε έκταση 120 στρεμμάτων και σε συνεργασία με τους παραγωγούς των 550 αγγιναροστρεμμάτων τις περιοχής καθώς και με ειδηκευμένο προσωπικό η ΑΓΡΟΜΕΣΣ Α.Ε. επιλέγει τις καλύτερες κεφαλές άγριας αγκινάρας για να επεξεργαστούν και να συσκευαστούν είτε καταψυγμένες είτε φρέσκες με ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε πιστοποιημένο εργαστήριο με ISO 9001:2000 και HACCP .
Οι άγριες αγκινάρες μετά την συλλογή καθαρίζονται απο ειδικό μηχάνημα, μαρινάρωνται και κατόπιν με την βοηθεια φούρνου ταχείας ψύξεως (blast chiller) καταψύχονται μέχρι την καρδιά για να διατηρηθεί η γέυση και η φρεσκάδα τους αναλείωτη στους -18°C.
Το τελευταίο στάδιο ειναι η συσκευασία, η οποία γίνετε με μηχάνημα τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε κενό. Χρησημοποιόντας λευκό και μάυρο σκαφάκι τύπου  PET με διαφανές top film οι άγριες καταψυγμένες αγκινάρες συσκευάζονται για να διατηρήται καλύτερα η ψύξη και να μην αλλοιώνονται.
Στην  ΑΓΡΟΜΕΣΣ Α.Ε. έχοντας οικογενειακός εδώ και 3 γενεές εμπειρία πάνω στην καλλιέργεια και την ποιότητα της άγριας αγκινάρας, έχουμε κατανοήσει τις απαιτίσεις των καταναλωτών και προσπαθούμε με συνεχείς επιτήρηση να επιλέγουμε και να εμπορευόμαστε τις καλύτερες αγριαγκινάρες για τα ελληνικά αλλα και ξένα νοικοκυριά.



ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ Α.Ε.
Διεύθυνση: Μικρομάνη Θουρίας-Μεσσηνίας
Ελλάδα, Τ.Κ 24009
 
Email: info@agromes.com
Τηλέφωνο: 27210 32016
Fax: 27210 32906
 
περισσότερα στο   http://www.agromes.com/

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου