Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ανοίγει πάλι ο φάκελος Βασιλάκη

Γιώργος-ΒασιλάκηςΜπροστά σε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε το τρομοκρατικό χτύπημα στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Ιούνιο 2010, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του υπασπιστή του Γιώργου Βασιλάκη, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι οργανωτής της αποστολής του δέματος - βόμβα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ένας ύποπτος για συμμετοχή στη 17Ν. Πρόκειται για 55άρη που κατά καιρούς περνά το κατώφλι της ΓΑΔΑ για «φιλικές κουβέντες», αλλά ποτέ έως σήμερα η Αστυνομία δεν κατάφερε να τον «δέσει».
Το εξόχως αρνητικό στην υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος είχε συνεργούς… εντός, οι οποίοι ενοχλούνταν από τις αποφάσεις Βασιλάκη για τοποθετήσεις σε θέσεις - κλειδιά ανά την Ελλάδα ακέραιων αξιωματικών. Ο αείμνηστος υπασπιστής του τότε υπουργού, για τον οποίο έχουν γραφτεί ελάχιστα πράγματα, ήταν πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των συναδέλφων του. Μάλιστα, δεν προερχόταν πολιτικά από το ΠΑΣΟΚ, παρά ταύτα όμως ο Χρυσοχοΐδης, εκτιμώντας τις ικανότητές του, τον είχε ως δεξί του χέρι στο υπουργείο. 


πηγη   http://www.paraskhnio.gr/2013/02/20/anigi-pali-o-fakelos-vasilaki/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου