Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 83 - 55

Η εποχή του Παναθηναϊκού μας στο γυναικείο μπάσκετ ανατέλλει. Τα κορίτσια μας συνέτριψαν σήμερα στην, κατάμεστη από 1500 οπαδούς μας, Λεωφόρο με 83-55 το σωματείο από το Βύρωνα και έστειλαν το μήνυμα της κυριαρχίας τους στο Ελλαδικό χώρο.
Η μαύρη εποχή του αθλήματος στη χώρα μας, όπου τους τίτλους κατακτούσε με κάθε μέσο ,θεμιτό ή μη, μία ομάδα με διψήφιο αριθμό οπαδών, βαδίζει στο τέλος της, και ο μεγαλύτερος Ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να αναλάβει υγιώς τα ηνία, συνδυάζοντας τις υψηλές του αθλητικές επιδόσεις με τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και των αξιών που εδώ και 105 χρόνια πρεσβεύει στη χώρα μας.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο έλεγχος του αγώνα, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, ανήκε πλήρως στον Παναθηναϊκό μας, και με τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι είναι ο μοναδικός που διαφημίζει την γυναικεία καλαθοσφαίριση, ήρθε το +28. Οι αθλήτριές μας, με πρώτες τις Βλάνη και Σλούκα, έφτασαν σε ένα σπάνιο 73% από τη γραμμή του τριπόντου, και παράλληλα η Ντέλβα δεν άφηνε περιθώρια κάτω από τη ρακέτα στις αντιπάλους της, μαζεύοντας συνολικά 16 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην κορυφή, και παρά τον πόλεμο που έχει δεχθεί από πολλές πλευρές και πιθανότατα θα συνεχίζει να δέχεται, δεν σκοπεύει να απολέσει το πλεονέκτημα. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας στο θρόνο της. Προς το παρών, προέχει η προσήλωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Δεκάλεπτα: 21-18, 44-32, 61-47, 83-55
Παναθηναϊκός(Σαμαντούρα): Καλέντζου 13(1), Βλάνη 19(5), Κόνιαλη, Κωτούλα, Μαγκλάρα 10, Χριστινάκη, Σλούκα 13(3), Δίελα 14(2), Χρονοπούλου, Ντέλβα 14, Μοσχοπούλου, Θεολόγου
Αθηναϊκός(Λειβάδης): Βουκίσεβιτς 2, Λύμουρα 19(3), Σπαθάρου, Καζαντζίδου, Κασάπογλου 3(1), Ζότοβα, Κεχαγιά 9, Χαλκιά 4, Καμμένου, Κοσμά 8, Ισκιόγλου 4, Κυριακοπούλου 6


ΠΗΓΗ   http://www.paowbc.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου