Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ξαναλειτουργεί η έκθεση Βαρλάμη ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ,ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ξαναλειτουργεί η έκθεση Βαρλάμη ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ,ο Μίκης Θεοδωράκης. Κανονικά και με δικαστική απόφαση, λειτουργεί και πάλι από σήμερα η έκθεση ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ο Μίκης Θεοδωράκης, του Ευθύμη Βαρλάμη . Η έκθεση είχε διακοπεί απότομα την περασμένη Παρασκευή μετά από διαφωνίες που προέκυψαν μεταξύ του Δήμου Λαμιέων και του εργαστηρίου Βεργίνα που είχε την ευθύνη της.
Το δικαστήριο σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Δήμος προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της η έκθεση ως τον Δεκέμβριο, ασχολήθηκε σήμερα αρχικά με το αίτημα για εξαίρεση της προέδρου της έδρας που υπέβαλλε η πλευρά της Βεργίνας. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε αφού δεν προέκυπτε μεροληψία υπερ του Δήμου Λαμιέων.
Στην συνέχεια εξετάστηκαν επί της ουσίας τα ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα συνέχισης της έκθεσης, δικαιώνοντας τον Δήμο που προχώρησε σε κλείδωμα του χώρου της Π Ε Λ προκειμένου να αποτρέψει την βίαιη διακοπή της διοργάνωσης και απομάκρυνσης των έργων του Βαρλάμη από την Λαμία πριν την συμβατική υποχρέωση των διοργανωτών.
 
 
ΠΗΓΗ   http://www.lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου