Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Λαμία: Μεθυσμένα αδέρφια χτύπησαν αστυνομικούς και πολίτες - ΦΩΤΟ

                                                          Και οι δύο συνελήφθησαν αφού πρώτα αναστάτωσαν ολόκληρη γειτονιά στην περιοχή Παγκράτι.
Ολα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με το lamiastar, ο ένας από τους δύο άνδρες επιστρέφοντας στο σπίτι του, χτύπησε με μπουνιές την οροφή ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ζημιά. Ο νεαρός ιδιοκτήτης του, ο πατέρας του και άλλοι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν.
Αυτό εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον μεθυσμένο άνδρα που τηλεφώνησε στον αδερφό του για να τον βοηθήσει. Εκείνος, επίσης μεθυσμένος, φτάνοντας στο σημείο παρέσυρε με το μηχανάκι του έναν απο τους γείτονες, τον έριξε στο έδαφος και τον τραυμάτισε στο χέρι.


                                                            Επι τόπου έφτασαν 2 αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πείσουν τους δύο μεθυσμένους άνδρες να ηρεμήσουν και να μπουν στο ασθενοφόρο για να πάνε στο νοσοκομείο, εκείνοι τους επιτέθηκαν, χτύπησαν τον έναν από αυτούς, τον έριξαν κάτω και προσπάθησαν να του πάρουν το όπλο.
Χρειάστηκε η παρέμβαση ενός άλλου αστυνομικού- εκτός υπηρεσίας- και πολιτών για να τους απομακρύνουν απο τον αστυνομικό που ήταν πεσμένος κάτω.

 Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας οι οποίοι δέχθηκαν κι εκείνοι επιθέσεις απο τους δύο μεθυσμένους άνδρες. Μετά απο ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να βάλουν χειροπέδες στα δύο αδέρφια, τα οποία θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

ΠΗΓΗ   http://www.newsit.gr   /   www.lamiastar.g
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου