Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!!!!


Η Chronos Art Productions Παρουσιάζει
το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο»
στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

και τραγουδούν μαζί του . . . 
SALVATORE ADAMO, ANGELO BRANDUARDI, TONINO CAROTONE, CHRISTOPHE, BERNARD LAVILLIERS, NOMADI, PILUKA  ARANGUREN, QUATUOR STEVENS, JOSEP TERO, ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ,  ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ . . .  και όχι μόνο. .

«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο».  Μια μεγάλη επιθυμία, ένα παλιό όνειρο που έπρεπε να γίνει πραγματικότητα.  Έτσι ξεκίνησε το γοητευτικό ταξίδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  για να καταλήξει στο διπλό cd με τίτλο«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και σε μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Δευτέρα 9 Ιουλίου με την παρουσία των περισσότερων συντελεστών και όχι μόνο.
Η τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. 
ΓΙΝΕΤΑΙ όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα, που παλεύουν γι’ αυτό, που έχουν το ταλέντο…  και έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μια και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και έλληνες τραγουδιστές μαζί. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα,
την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή την συμμετοχή τους στο δίσκο ενός έλληνα καλλιτέχνη. Πρόκειται αναμφίβολα για το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.
Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί  ειδικά για να υποδεχτεί την σπουδαία αυτή συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα Video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του Καλλιμάρμαρου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα.  Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό τα  γεγονός θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας και όχι μόνο, δεδομένου ότι πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έρχονται για πρώτη φόρα στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους εξαίσιους Έλληνες καλλιτέχνες.

Παραγωγή & οργάνωση Παραγωγής:  CHRONOS  ART  PRODUCTIONS

ΠΗΓΗ   http://www.musicity.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου