Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΛΑΜΙΑ Κανάλι 1: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΨΙΜΟ" ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ "ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ". ΟΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΟ KONTRA ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;


staikourasΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΡΑ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΒΑΣ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ
Έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρότατο θέμα που το zougla από χθες το βράδυ το καταγγέλλει ως μεγάλο ζήτημα λογοκρισίας και φίμωσης αλλά και πλήγμα για την ελευθερία του τύπου. Και εν πολλοίς έχει δίκιο αλλά δυστυχώς σε άλλες περιπτώσεις λογοκρισίας, έκλεισε τα μάτια, όπως κάνουν πάντα κάποιοι δημοσιογράφοι-φιλοτομαριστές που παίζουν τα παιχνίδια τους. Όπως στην περίπτωση που συνέβη πέρσι στο Kontra με το MAKEΛΕΙΟ και το "Κανάλι 1" της Λαμίας. Κάτι συμπτώσεις έτσι;
Συγκεκριμένα βάσει των όσων υποστηρίζεται από το site επειδή η εκπομπή του εκατομμυριούχου δημοσιογράφου παρουσίασε κατάλογο με τα ρουσφέτια και τις εξυπηρετήσεις «ημετέρων», "αυτό προφανώς ενόχλησε τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και παρενέβη, προκειμένου να φιμωθεί η δημοσιογραφική έρευνα. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υπέπεσε στο βαρύτατο πολιτικό ολίσθημα της λογοκρισίας. Σε κατάσταση πανικού, προφανώς, και προκειμένου οι συμπολίτες του στη Φθιώτιδα να μην πληροφορηθούν τα κατορθώματά του στον στίβο της ρουσφετολογίας", απέτρεψε την μετάδοση και "τελευταίο του «κατόρθωμα», η μεσολάβησή του στο «Κανάλι Ένα» της Λαμίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ζωντανή μετάδοση της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος».
 Βάσει του υλικού που αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr προκύπτει ότι η λίστα των στρατεύσιμων που χτύπησαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου του κ. Σταϊκούρα είναι κάτι παραπάνω από μακροσκελής. Ενδεικτική είναι η καρτέλα αιτημάτων που αφορά στην Δ' ΕΣΣΟ 2011.
Συνολικά 13 φαντάροι της συγκεκριμένης σειράς απευθύνθηκαν στο γραφείο του τότε βουλευτή Φθιώτιδος, ζητώντας την «πολύτιμη» βοήθειά του, προκειμένου να μετατεθούν στις περιοχές προτίμησής τους.
Άλλοι επιθυμούσαν να γίνουν δόκιμοι, άλλοι να τοποθετηθούν στη Λαμία και άλλοι να γίνουν... λοχίες. Αίσθηση προκαλούν οι σημειώσεις των συνεργατών του υπουργού, οι οποίοι, αφού πρώτα έχουν ενημερωθεί, γράφουν πάνω στην καρτέλα αν το αίτημα θα διεκπεραιωθεί.
Χαρακτηριστική είναι η σημείωση που αφορά τον φαντάρο Π. Λ., ο οποίος παρουσιάστηκε στη Θήβα στο Πυροβολικό και θέλει να τοποθετηθεί στην 21η ΕΥΠ στην Κομοτηνή. Οι συνεργάτες του υπουργού γράφουν «Θα το παλέψει».
Μάλιστα. Αυτά λέει το zougla. Που ήταν όμως το zougla όταν πέρσι το χειμώνα στο Kontra, o ιδιοκτήτης του "Καναλιού 1" της Λαμίας κ.Μπαχλαβάς(μάλλον Μπακλαβάς) σταμάτησε αιφνιδιαστικά να μεταδίδει την εκπομπή μας επειδή ασκούσαμε δριμύτατη κριτική στον απόλυτα άρχοντα του κάμπου της Φθιώτιδας που τον έχει δίπλα του ο κ.Σαμαράς, σφουγγοκωλάριο; Ήταν τότε που η εκπομπή έδωσε στον αέρα όλα όσα φέρεται να υποστήριζε ο εκλεκτός του Αντωνάκη στα wikileaks , θάβοντας τότε τον Κ.Καραμανή στην Αμερικανική πρεσβεία που απ'οτι φαινόταν μπαινόβγαινε εκεί ως εκλεκτός των Γιάνκηδων ο πολύ λίγος πολιτικά Σταικούρας, παιδί μια ζωή του μπαμπά του.
Θα βρούμε το απόσπασμα και θα το μεταδώσουμε. Παρ'όλα αυτά εμείς θα στηρίξουμε και θα σιγοντάρουμε στην αδικία εναντίον της εκπομπής του εκατομμυριούχου δημοσιογράφου(γιατί έχει μάλλον δίκιο)παρότι το όλο στυλάκι του είναι γνωστό ότι δεν το κάνουμε κέφι. Το παν στην ενημέρωση είναι η ίδια η ενημέρωση και όχι τα κέφια ή τα γούστα του καθενός.
Ο κ.Σταικούρας πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ως πολιτικά επικίνδυνος για πολλούς λόγους. Τ'ακους Σαμαρά; Όπως πρέπει να απομακρύνεις πολλούς ακόμα. Εκτός εαν εκτός από την όραση έχεις τώρα και πρόβλημα ακοής.

πηγη   http://makeleio.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου