Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Νηρέας Λαμίας: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα....

















Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ο Νηρέας Λαμίας από την Κυριακή το βράδυ είναι Πρωταθλητής της Β΄ Εθνικής και πλέον θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η Λαμιώτικη ομάδα πέτυχε τον φετινό της στόχο και μάλιστα κατακτώντας την Πρώτη θέση στην Τελική Φάση μέσα στην έδρα των αντιπάλων της και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Γέρακα σήκωσε το κύπελο του Πρωταθλητή Ελλάδος της Β΄ Εθνικής Ανδρών.
Πρώτη φορά ομάδα της Λαμίας συμμετέχει σε υψηλό επίπεδο αθλητισμού μετά τον Γ.Σ. στο βόλεϊ. Εδώ βέβαια έρχεται και ο πονοκέφαλος για τους ¨Άρχοντες¨ της πόλης μας, πολλά ερωτήματα όπως: που θα προπονείται η ομάδα; που θα δώσει φιλικά; ποια πισίνα θα δηλώσει ως έδρα; θα χρειαστεί να απαντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εμείς σαν σωματείο κάναμε το καθήκον μας και με το παραπάνω, προβάλαμε την πόλη μας στο Πανελλήνιο με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, τώρα πρέπει και οι ιθύνοντες (τοπικοί Παράγοντες και Πολιτικοί) να το πιστέψουν, να παλέψουν, να σκύψουν πάνω στο θέμα του κολυμβητηρίου. Δεν είναι δυνατόν ο Γέρακας μια συνοικία των τελευταίων ετών να έχει πισίνα και η Λαμία μια πόλη με απίστευτη Ιστορία να μην έχει.

Είναι πλέον στόχος ζωής για την Πόλη μας η λειτουργία σύγχρονου κολυμβητηρίου είτε πρόκειται για το ήδη υπάρχον στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Λαμίας είτε για μία νέα εγκατάσταση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου