Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΔΟΜΟΚΟΣ - Κ. Σκριμπώνης: Δεν λέει ψέματα το ΣΔΟΕ αλλά έγινε παρανόηση!!!!

Την δική του εκδοχή για την έκταση που έχει πάρει δημοσιογραφικά η υπόθεση του πρώην αντιδημάρχου Δομοκού Κώστα Σκριμπώνη που σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές το ΣΔΟΕ βρήκε σε λογαριασμό του περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ!
Ο κ. Σκριμπώνης σε επικοινωνία με τον FM-1 δήλωσε ότι  ποτέ δεν έδωσε καμία συνέντευξη και όλα όσα δημοσιεύονται είναι   στοιχεία από  συζήτηση που έχον μαζί του διάφοροι δημοσιογράφοι.
Στην επικοινωνία μας ο κ. Σκριμπώνης βεβαιώνει ότι ποτέ δεν είπε ότι το ΣΔΟΕ λέει ψέματα διευκρίνισε όμως ότι ο ίδιος ως εργολάβος ηλεκτρολογικών  και άλλων έργων δηλώνει κάθε  χρόνο  περίπου 600.000 ευρώ.
«Είναι πολύ πιθανόν τα 6 χρόνια που διερευνά το ΣΔΟΕ , αθροιστικά να βρέθηκαν πράγματι 3 εκατομμύρια ευρώ αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό από όσα γράφονται η λέγονται από μέσα ενημέρωσης πανελλαδικά…».
Στην υπόθεση όπως είναι γνωστό εμπλέκεται και το όνομα του  για πολλές τετραετίες πρώην Δημάρχου Δομοκού Δημήτρη Τσόγκα ,σε επικοινωνία μαζί τους μας τόνισε ότι όλα αυτά δεν πρέπει να  ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά  μόλις διαβάσει το πόρισμα του ΣΔΟΕ θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα
 
 
πηγη    http://lamiafm1.gr/.
 
 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου