Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Α1 Φθιώτιδας Ποδόσφαιρο: Τα τελευταία νέα

Ο σχεδιασμός των ομάδων της Α1 Φθιώτιδας για το νέο πρωτάθλημα 2012-2013 ξεκίνησε στις περισσότερες ομάδες.
Στον Α.Σ.Λαμία τα πάντα είναι ρευστά αφού παραμένει άγνωστο αν οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν στο τοπικό ή σε παραπάνω κατηγορία. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν επαφές με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου για συγχώνευση των δύο ομάδων και εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας και μετά τις γενικές συνελεύσεις και των δύο ομάδων.
Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στα Καμένα Βούρλα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από το περιφερειακό πρωτάθλημα. Πολύ σύντομα ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Ντάνος θα προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Η Στυλίδα θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με προπονητή τον Πέτρο Καραΐσκο, με τον οποίο στο δεύτερο γύρο πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού.
Το δίδυμο Μιχάλης Κωτσαλάς/Παναγιώτης Βρούλιας συνεχίζει στον Οπούντιο Μαρτίνου και στο τιμόνι της τεχνικής της Ένωσης 2010 παρέμεινε ο Ηλίας Μπακούμης.
Στον Άρη Αγ.Κων/νου και τον Ελατειακό περιμένουν τις γενικές συνελεύσεις των μελών και μετά θα γίνει γνωστό ποιοι θα καθοδηγήσουν τις ομάδες στο νέο...μαραθώνιο.
Στην Αταλάντη απομένουν τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας της λοκρικής ομάδας με τον Άγγελο Κυριάκο και στη Μαλεσίνα ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί από την Τρίτη (3/7).
Στο Μαγνησιακό συνεχίζει ο Γιάννης Περιβολιώτης, στην Ακαδημία/Ηρακλής ο Κώστας Τσαπραζλής και στην Προοδευτική Λάρυμνας ο Δημήτρης Σαλαπάτας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Στον Ολυμπιακό Λαμίας καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο οποίος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφού μέχρι και φέτος αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους».
Η Δίβρη με την άνοδο του Αχιλλέα Δομοκού στη Δ' Εθνική έμεινε στην κατηγορία και αύριο Δευτέρα (2/7) το διοικητικό συμβούλιο θα ανακοινώσει τον τεχνικό της ερχόμενης περιόδου.
Οι νεοφώτιστες ομάδες θα εμπιστευτούν τους προπονητές που τους οδήγησαν στην άνοδο. Στη Δάφνη Λιβανατών συνεχίζει ο Γιάννης Αποστόλου, στον Κένταυρο Αχινού ο Δημήτρης Ράπτης και στον Παγκρατιακό ο Πάνος Αλεξίου. Στη Θύελλα Ροδωνιάς επιθυμία της διοίκησης είναι να συνεχίσει ο Γιώργος Μαστραπάς, όπως γινόταν τα τελευταία έξι χρόνια, όμως θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να λυθεί το θέμα με το προπονητικό πτυχίο που χρειάζεται για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΠΗΓΗ   http://lamiastar.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου