Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ποιος ήταν ο 77χρονος που αυτοκτόνησε το πρωί στην πλατεία Συντάγματος!!!!


Ποιος ήταν ο 77χρονος που αυτοκτόνησε το πρωί στην πλατεία Συντάγματος
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση της αυτοκτονίας του 77χρονου άντρα σήμερα το πρωί στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.
«Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου», είπε ο 77χρονος και στη συνέχεια έβγαλε ένα όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, παντρεμένος και είχε μια κόρη. Μάλιστα σύμφωνα με το σημείωμα που άφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του έγραψε «Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια».
Στο σημείωμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου».
Ο Κώστας Λουράντος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν μέλος του ΦΣΑ έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του σε έναν άλλο φαρμακοποιοί.
«Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Θεωρώ ότι λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν θα επέτρεπε να ζήσει υπο συνθήκες διαφορετικές από αυτές που πίστευε, τον οδηγησε σε αυτή την πράξη που όχι μόνο με θλίβει αλλά με εντυπωσιάζει αρνητικά.
Δεν έχει σημασία ποιός είναι αυτός που το έκανε αλλά το γιατί το έκανε. Δεν έχει κανείς το διακαίωμα να αφαιρεί την ζωή του άλλου, ακόμα και αν δεν είναι αυτός που τραβάει το πιστόλι. Ουσιαστικά ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν και θα σας πω και κάτι ακόμα. Μια συνάδελφός μου όπως μου είπε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, πήγε να αυτοκτονήσει και το αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή».

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου