Τα "Τυροκομικά προϊόντα Γαλάνης"από το 1945 έως σήμερα, παράγουν τυροκομικά προϊόντα, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα. Στην ιστορική της συνέχεια έχει δώσει στον καταναλωτή αμέτρητες γευστικές συγκινήσεις, με την Φέτα, το Κασέρι, την Γραβιέρα, την Κοπανιστή και πλήθος άλλων τυριών.
Σήμερα παράγει μια σειρά παραδοσιακών και καταξιωμένων τυριών, όπως είναι το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, η ΦΕΤΑ, το ΠΙΠΕΡΑΤΟ και τοΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. Όλα τα τυριά παράγονται σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τις οδηγίες της Ε.Ε.
Είναι η εταιρία που κατοχύρωσε στην Ε.Ε. το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ως τυρί με ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!
Το Κατίκι Δομοκού παράγεται από την εταιρία
Αφες Ι. Γαλάνη & Σια Ο.Ε.
Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων. Απομακρύνει κάθε κίνδυνο, διατροφικό και εμπορικό, βοηθώντας στην αναλλοίωτη μεταφορά από την παραγωγή στο πιάτο του καταναλωτή. Οι συσκευασίες είναι προηγμένης τεχνολογίας και εναρμονίζονται με τις κείμενες κοινοτικές οδηγίες.
Όλοι εσείς που αγαπάτε τα ελληνικά τυριά στηρίξτε και βοηθήστε το γνήσιο και το ελληνικό. Ζητήστε προϊόντα πιστοποιημένα και αγνά. Όπως μας τα δίδαξε η ελληνική φύση.
Και προσοχή στις απομιμήσεις...
Αφες Ι. Γαλάνη & Σια Ο.Ε.
Παραγωγή και εμπορία τυροκομικών προϊόντων
Τηλ: 2231021903, 2232051202 Fax: 2231024526
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας : http://www.katiki.gr/
Κεφτεδάκια :
Μοσχαρίσιο κιμά 500gr
Μοσχαρίσιο κιμά 500gr
Κρεμμύδια 2 τεμ. ψιλοκομμένα
Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Ούζο 2 κ.σ.
Αυγά 2 τεμ.
Γαλέτα 1 ½ φλιτζ. καφέ
Νερό ¾ του φλιτζ. καφέ
Ελαιόλαδο 2 κ.σ.
Μαϊντανό 2 κ.σ. ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Γαρνιτούρα:
Πατάτες 3 τεμ. κομμένες σε ροδέλες
Κρεμμύδι 1 κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο ½ κούπα τσαγιού
Νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Σάλτσα:
Κατίκι Δομοκού 2 συσκ. (των 250 γρ.)
Αυγά 3 τεμ.
Ξύδι 1 κ.σ.
Βούτυρο λιωμένο
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Στρώνουμε τις πατάτες σε μια γάστρα, από πάνω στρώνουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμεαλάτι, πιπέρι, λίγο νερό, λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 200°C με κλειστή τη γάστρα.
Ζυμώνουμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα τοποθετούμε πάνω από τα κρεμμύδια και ψήνουμε για άλλα 35 λεπτά με ανοιχτή τη γάστρα.
Χτυπάμε τα αυγά, το κατίκι, το ξύδι, λίγο αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμεστη γάστρα.
Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά και μόλις βγάλουμε τα κεφτεδάκια από τον φούρνο
Προσθέτουμε την πάπρικα και το λιωμένο βούτυρο και σερβίρουμε.
Πηγή: www.nikas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου