Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Άρθρο Γ. Παπαδημητρόπουλου: "Δεν είμαστε κ.κ. φυτά" Επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Φαίνεται ότι το πολιτικό σύστημα μας έχει περάσει για "φυτούκλες", όπως λένε και οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, αλλιώς δεν θα 'χαν τέτοια συμπεριφορά απέναντι μας. Μας έχουν περάσει για "χαϊβάνια" και καθημερινά μας "βιάζουν" τη συνείδηση μας και προσπαθούν, όλοι τους, να μας πείσουν ότι "κόπτονται" για την Ελλάδα. Για ποια Ελλάδα ρε
παιδιά; Αυτήν την έχετε παραδώσει στον Ευρωπαίο κομισσάριο. για την εκλογική σας πελατεία ενδιαφέρεστε ενόψει εκλογών. 
Ακούς τον ένα αρχηγό, "εγώ διαπραγματεύομαι", ακούς τον άλλο "δεν θα συνηγορήσω στην εξαθλίωση", ο τρίτος κάνει την "πάπια", γιατί τα κανε θάλασσα, όλοι τους χρησιμοποιούν το "εγώ", το"εμείς" κι από κει καταλαβαίνεις τί δικαιώματα δίνουν στην τρόικα.
Παρακολουθούμε τελευταία υπουργούς και βουλευτές να χουν ανέβει στα κεραμίδια διαμαρτυρόμενοι ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα και δεν ντρέπονται, δεν κοκκινίζουν και να σεβαστούν τον ελληνικό λαό που δύο χρόνια τον κοροϊδεύουν ότι ψηφίζουν το μνημόνιο γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα.
Θέλω να μου εξηγήσουν όλοι τους και να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό γιατί τότε ψήφιζαν και τώρα στα κεραμίδια. Αν τότε δεν ψήφιζαν ίσως να 'σαν διαφορετικά τα πράγματα και να μην είχαμε  φτάσει εδώ. Κάθε φορά που ψήφιζαν έλεγαν είναι η τελευταία φορά, μετά πάλι από την αρχή.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας πολιτικός, μα κανείς τους, δεν εξήγησε στον ελληνικό λαό "αν δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα" ποια θα ήταν η τύχη του, αν θα πάρει τη σύνταξη του, αν μ' αυτή πληρώσει τις υποχρεώσεις του.
Δεν μου εξήγησαν αν υπάρχει άλλος δρόμος να γλυτώσουμε από τους τροϊκανούς, να μου πούνε μη ψηφίζοντας τα νέα μέτρα και γυρνώντας στην δραχμή θα ζω καλύτερα. Ξέρω, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, εσείς όμως φτάσατε τη χώρα στο αδιέξοδο. Δεν έχω σπουδάσει οικονομικά, όμως ο καθένας καταλαβαίνει ότι οι ίσως οι υπουργοί Οικονομικών να ήσαν ανίκανοι. Ερώτηση θα κάμω. Μήπως ο τεχνοκράτης που γνωρίζει την πιάτσα Μανούσος Ντουκάκης να ήταν καλύτερος;
Σαν λαός γνωρίζουμε ότι με την ψήφιση θα πέσει κούρεμα με την ψιλή. Εκεί που δεν γνωρίζουμε είναι τί θα γίνει αν καταψηφιστεί και γυρίσουμε στην δραχμή. Πού είναι κύριοι της συγκυβέρνησης οι κόκκινες γραμμές των κομμάτων σας; Δυστυχώς έγιοναν ασπροκόκκινες ταινίες στη διάθεση της Αστυνομίας για διαφύλαξη ανέπαφου του τόπου του εγκλήματος.

Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.



πηγη  http://blokoteam.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου