Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

6 χρόνια nafpaktia.com και συνεχίζουμε…. ανανεωμένοι


Ήταν Φεβρουάριος του 2006, όταν το nafpaktia.com έκανε ντεμπούτο στον άγονο τότε χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης και προβολής όχι μόνο στη Ναυπακτία αλλά και σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία. Στην αρχή μας κοιτούσαν περίεργα, κάποιοι γελούσαν κιόλας, αλλά η πορεία των πραγμάτων μάς δικαίωσε.
Το nafpaktia.com αδιαμφισβήτητα άνοιξε το δρόμο και στην πορεία το ίντερνετ έγινε χώρος έκφρασης για περισσότερες προσπάθειες, κάποιες καλές και κάποιες απλά αντίγραφα.
Ό,τι μπορεί ο καθένας.
Έγιναν σημαντικά πράγματα αυτά τα 6 χρόνια, με κορυφαίο, κατά την άποψή μας, την δημιουργία του πρώτου και μοναδικού τουριστικού οδηγού για τη Ναυπακτία, που εδώ και 3 χρόνια έχει αυτονομηθεί ως nafpaktorama.gr.
Το nafpaktorama αποτελεί την έξωθεν εικόνα της Ναυπακτίας στο διαδίκτυο και είναι ένα σημαντικό εργαλείο για το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Ρωτήστε τους επαγγελματίες του χώρου που συνεργάζονται μαζί μας, ρωτήστε και την Google που το εμφανίζει πρώτο σε όλες τις σχετικές αναζητήσεις.
Μια ακόμη σημαντική συμβολή, ήταν η δημιουργία του Επαγγελματικού Οδηγού Ναυπάκτου, που εκτός από τις σελίδες μας, κυκλοφορεί και σαν έντυπο, φέτος για 5η συνεχή χρονιά, αποτελώντας το σημαντικότερο εργαλείο για την (δοκιμαζόμενη) τοπική αγορά.
Έγιναν και λάθη αυτά τα χρόνια, ενώ υπήρξαν και περίοδοι που “υστερήσαμε” από πλευράς όγκου πληροφορίας, ή ανανέωσης.
Ωστόσο, σκοπός μας ποτέ δεν υπήρξε η στείρα αναμετάδοση “γεγονότων” προκειμένου να γεμίζει η σελίδα μας με περιεχόμενο. Δεν ήταν και δεν είναι στόχος μας να τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα. Αυτό το αφήνουμε σ’ όσους αντί για μυαλό έχουν… ποδάρια.
Σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε μπροστά από τα γεγονότα, παραθέτοντας την άποψή μας, κοιτώντας πίσω από τα κακογραμμένα δελτία τύπου και τις φιλοδοξίες κάποιων που αποζητούν απεγνωσμένα τη δημοσιότητα.
Ειδήσεις που δεν τις θεωρούμε σημαντικές δεν τις αναρτούμε, απόψεις και συμπεριφορές που υποβαθμίζουν την νοημοσύνη τις καυτηριάζουμε και γενικώς λειτουργούμε περισσότερο σαν αναγνώστες παρά σαν πάροχοι περιεχομένου, ακόμη κι αν αυτό δεν αρμόζει στο αδηφάγο ίντερνετ που διψά για (οποιοδήποτε) περιεχόμενο.
Συνεχίζουμε ανανεωμένοι, με νέα σχεδίαση, περισσότερη εμβάθυνση στα γεγονότα και έπονται πολλές ακόμη προσθήκες καθώς βρισκόμαστε ακόμη υπό κατασκευή…

ΑΠΟ http://adarofos.blogspot.com/  γερά και με τσαμπουκά.....
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου