Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καρναβάλι στο Δομοκό την Κυριακή της Αποκριάς 26/2/2012

καρναβαλι 2011

Χάρη σε μια ομάδα φίλων από το Δομοκό, τους "Εμείς κι Εμείς", οι οποίοι με πολύ αγάπη, μεράκι και κέφι, αψήφησαν τις δυσκολίες και έδωσαν την ψυχή τους, έγινε πραγματικότητα πριν από ένα χρόνο η αναβίωση του Καρναβαλιού στο Δομοκό.
Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους κόπους και τον αγώνα τους καθώς πάνω από χίλιοι συμπολίτες μας έδωσαν βροντερό παρόν, εμψύχωσαν Καρναβαλιστές-διοργανωτές και το εγχείρημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Έτσι λοιπόν, με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη, οι ίδιοι άνθρωποι διοργανώνουν και φέτος το«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΟΜΟΚΟΥ 2012» την Κυριακή της Αποκριάς,  26 Φεβρουάριος 2012 και ώρα 3:00 μ.μ.
Θεωρούμε, αυτή τη φορά, την βοήθεια των φορέων του Δήμου Δομοκού δεδομένη καθώς ο πήχης έχει ανέβει ψηλά μετά την περσινή επιτυχία.
Εμείς θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχει και να εδραιωθεί ως μια ξεχωριστή και κορυφαία Πολιτιστική εκδήλωση για την Κεντρική Ελλάδα καθώς έχει όλες τις προδιαγραφές.
Για μια ακόμη φορά θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, εμείς θα είμαστε εδώ να ενημερώνουμε και να βοηθάμε σε κάθε τους δραστηριότητα.

Θα επανέρθουμε στο θέμα του Καρναβαλιού στο Δομοκό καθώς επιβάλλεται όλοι μας να συμμετέχουμε και να επιβραβεύουμε με όποιο τρόπο ο καθένας μας θέλει & μπορεί!

Δημήτρης Β. Καρέλης
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου