Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Βραβείο Επιχειρηματικότητας στην Interlife Ασφαλιστική!!!!


Για την 20χρονη συμβολή της στην Επιχειρηματικότητα βραβεύθηκε μαζί με άλλες τρεις Εταιρίες από τους διοργανωτές του Συνεδρίου «Καινοτομία & Ανάπτυξη» ka-business.gr, η Interlife ΑΑΕΓΑ. Το βραβείο παρέλαβε σε ειδική τελετή μετά τη λήξη του Συνεδρίου, το Σάββατο 5/11/2011 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Ιωάννης Βοτσαρίδης. Στη φωτογραφία: στιγμιότυπο από την εκδήλωση.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Interlife είχε συμμετάσχει στην 1η ενότητα του Πολυσυνεδρίου με θέμα «Ο ρόλος της Περιφέρειας στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας» με εισήγησή του σχετικά με τις συνθήκες στις οποίες καλείται ο σύγχρονος Έλληνας επιχειρηματίας να αναπτύξει δράση. Ο κ. Βοτσαρίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το «επιχειρείν» έρχεται αντιμέτωπο, όχι μόνον με τη βαθιά οικονομική ύφεση, αλλά κυρίως με τις χρόνιες νόσους της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, όπως η γραφειοκρατία, η αδιαφάνεια, η πολυνομία και η απουσία σταθερού φορολογικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Κατέληξε δε ότι το μεγάλο ζητούμενο παραμένει η Ανάπτυξη, ώστε να εξέλθει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Συνέδριο συμμετείχαν πολιτικοί, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καθηγητές Πανεπιστημίου κ.α., ενώ στα πλαίσια της διοργάνωσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα έρευνας με θέμα «Η ψυχολογία των Επιχειρηματιών εν μέσω μνημονίου : Πως η κρίση δημιουργεί ανάπτυξη».
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου