Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Βόλος: Μεγάλη η ζήτηση για κάρτες απεριορίστων διαδρομών!!!!!


Θερμά υποδέχθηκαν οι Βολιώτες τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών που χορηγούνται από το Αστικό ΚΤΕΛ από τον περασμένο Οκτώβριο. Εκατόν πενήντα ήταν οι κάρτες που δόθηκαν τον Οκτώβριο και 250 αυτές που ήδη έχουν εκδοθεί για το Νοέμβριο. Οι φοιτητές ήταν από τους πρώτους που προσήλθαν να τις προμηθευτούν ενώ ζήτηση παρατηρείται και για την κάρτα απεριορίστων διαδρομών τόσο για μέσα στην πόλη όσο κι εκτός αυτής.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕλ Βόλου Τρ. Πλαστάρας, οι πολίτες έχουν αρχίσει ν’ αντιλαμβάνονται ότι κοστίζει περισσότερο να χρησιμοποιείς το Ι.Χ. για να κινηθείς μέσα στην πόλη, ειδικά αν χρειαστεί να πληρώσεις για τη στάθμευσή του, ενώ δεν μπορεί κανείς να μην υπολογίσει και το κόστος του καυσίμου.
Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των καρτών απεριορίστων διαδρομών, όπως αυτές ορίζονται από Υπουργική Απόφαση είναι οι εξής: 55ευρώ για εντός πόλης(μπλε εισιτήριο), 75 ευρώ για εκτός πόλης διαδρομές (πράσινο εισιτήριο), 40ευρώ για φοιτητές εντός πόλης και 55ευρώ για φοιτητές εκτός πόλης. Να σημειωθεί ότι οι κάρτες εκτός πόλεων ισχύουν και για μέσα στην πόλη, ενώ από τις κάρτες πολλαπλών διαδρομών εξαιρούνται τα μαθητικά εισιτήρια και των πολυτέκνων.
πηγη  ert.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου