To 1ο Σάββατο του Δεκέμβρη, από το πρωί θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα βιολογικά κρασιά του κτήματος και την αληθινή κουζίνα του Chef Ηλία Σκουλά, ο οποίος θα μας μαγειρέψει “μεσαιωνικές συνταγές” από την Στερεά Ελλάδα και την Κρήτη.
Tα κρασιά μας, Arx Λευκό και Ερυθρό, Αφήλιον και Περιήλιον, θα ρέουν άφθονα και θα παντρεύονται με τις γεύσεις του εκκεντρικού Chef.
Το 1ο ανοιχτό συμπόσιο στη “Γη του Έλληνα” συμπίπτει και με την φετινή παραγωγή του τσίπουρου της οικογένειας Γκανή, και την πρόκληση μιας ακόμα δοκιμής.
Tα κρασιά μας, Arx Λευκό και Ερυθρό, Αφήλιον και Περιήλιον, θα ρέουν άφθονα και θα παντρεύονται με τις γεύσεις του εκκεντρικού Chef.
Το 1ο ανοιχτό συμπόσιο στη “Γη του Έλληνα” συμπίπτει και με την φετινή παραγωγή του τσίπουρου της οικογένειας Γκανή, και την πρόκληση μιας ακόμα δοκιμής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου